Aruba in top 10 eilanden

Goed nieuws voor Aruba: het eiland heeft de Condé Nast Readers’ Choice Award gewonnen in de categorie beste Caribische en Atlantische eilanden. De prestigieuze prijs is afkomstig van de Amerikaanse versie van het internationaal vermaarde reismagazine. Het ‘One Happy Island’ staat in de top tien van mooiste eilanden en neemt de achtste plaats in. Oranjestad staat op de tweede plaats in de top vijf beste steden in het Caribische gebied. Ook drie hotels op het eiland worden door het lezerspubliek hooggewaardeerd in respectievelijk de hotel- en resortcategorieën.

Aruba heeft de Condé Nast Readers’ Choice Award gewonnen in de categorie beste Caribische en Atlantische eilanden

Aruba heeft de Condé Nast Readers’ Choice Award gewonnen in de categorie beste Caribische en Atlantische eilanden


In haar recensie van Aruba roemt Condé Nast Traveler vooral het mooie weer en de gastvrije en behulpzame locals. Daarnaast is Aruba volgens het magazine een “idyllische plek met zoveel toprestaurants dat je zelfs een maand op het eiland zou kunnen verblijven zonder ze allemaal te hebben uitgeprobeerd.” Volgens het magazine weet Aruba veel bezoekers te trekken vanwege haar schone stranden, designer boetieks, watersporten en verschillende tourmogelijkheden.

In de top 30 beste hotels in het Caribische en Atlantisch gebied neemt hotel RIU Palace in het high rise district de 29ste plaats in. In de top 30 beste Caribische resorts staat het Hyatt Regency Aruba Resort & Casino op de 19e plaats. Het Bucuti & Tara Beach Resort is hekkensluiter in de top 10 beste resorts in het Caraïben. Over het resort schrijft Condé Nast Traveler dat Bucuti haar gasten het mooiste en minst drukke strand biedt. Het openlucht restaurant zorgt volgens het magazine voor een onvergetelijke eetervaring. Verder wordt de lezer getipt om de coffee body scrub in de spa van het hotel te ondergaan.

Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards

Condé Nast Traveler is één van de meest prestigieuze en betrouwbare reismagazines ter wereld, met zowel een Amerikaanse als Britse editie. De Readers’ Choice Awards is een jaarlijks terugkerende prijs die nu voor het vijfentwintigste jaar op rij wordt uitgereikt. Middels een enquête, gehouden onder 46.476 lezers, zijn de meest favoriete hotels, steden en eilanden gekozen die de lezers het afgelopen jaar hebben bezocht.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zuid Amerika

 

Reviews lezen over Zuid Amerika

Meer informatie over Zuid Amerika vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zuid Amerika. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zuid Amerika

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.