Holidaycars: geen autohuurboekingen

De in financiële problemen verkerende broker Holidaycars stevent af op een faillissement. Er worden geen nieuwe boekingen meer aangenomen.
holidaycars

Surseance van betaling

Holiday Cars International BV verkeert in surseance van betaling. Er is met de bewindvoerder gekeken of er mogelijkheden zijn door te werken in afwachting van een akkoord met nieuwe geldschieters. ‘Dat is helaas niet gelukt’, zegt directeur en oprichter Robbert Jan Meerpoel.

Plafond


Hij is ook 50% eigenaar van Holidaycars. De andere helft is in handen van drie aandeelhouders. Hun financiering heeft het plafond echter bereikt. Meerpoel is in onderhandeling met investeerders in binnen- en buitenland. ‘Ik werk aan een doorstart. Dat wordt komende tijd onderzocht.’

Kerst


Voor de kerstvakantie is een deel van de autohuur volgens hem vooruitbetaald aan de carrentals. Daardoor kan het zijn dat klanten op bestemmingen geen auto’s meekrijgen.

We mogen nu in surseance geen nieuwe betalingen meer verrichten

 

Meer informatie bij Holidaycars.com

Reviews lezen over Holiday Cars

Meer informatie over Holiday Cars vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over Holiday Cars. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

bron: travmagazine.nl

Comments are closed.