Schoonste hotel van Nederland

Hygiëne is naast service de bepalende succesfactor voor een hotel. Een schoon hotel is een voorwaarde voor een positieve beleving van de gast. Wie heeft het meeste schone hotel? Hotels kunnen zich vanaf 1 november 2012 t/m 11 januari 2013 inschrijven voor de verkiezing van Het Schoonste Hotel van Nederland.

Wie heeft het schoonste hotel?

Wie heeft het schoonste hotel?

Erkenning


De afdeling housekeeping heeft een grote verantwoordelijkheid en moet optimaal presteren. Deze verantwoordelijkheid en prestatie verdienen erkenning. Met het winnen van de wedstrijd kunt u zich twee jaar lang Het Schoonste Hotel van Nederland noemen. Hiermee geeft u een positief signaal af aan zowel uw hotelgasten als uw medewerkers van de housekeeping. Hard werken wordt schoon beloond!
Vijfde keer
De wedstrijd wordt dit jaar voor de vijfde keer gehouden en wordt inmiddels een traditie. Er komt bovendien een spetterende awardshow op een bijzondere locatie. Op 14 maart 2013 wordt de winnaar bekend gemaakt en ontvangt één hotel deze felbegeerde prijs. De housekeeping krijgt een verwenmiddag cadeau en de hotelier mag een prachtige beloning op zijn gevel hangen. Dát zien uw hotelgasten zeker!

Inschrijven

U kunt zich via de website van Het Schoonste Hotel Van Nederland inschrijven. Wanneer uw hotel wordt geselecteerd, krijgt u onder andere bezoek van een mystery guest. U kunt zich tot 11 januari 2013 inschrijven voor de verkiezing. Met het winnen van de wedstrijd kunt u zich twee jaar lang Het Schoonste Hotel van Nederland noemen.

Jury

De jury bestaat uit Caro van Eekelen, Jan Hein Simons en Haaije de Vries. De Vries:

Schoonmaken in de hotellerie wordt veelal ervaren als een gegeven. Dat een kamer, de toiletten en de badkamer schoon zijn, daar gaan wij gewoon vanuit. Met deze wedstrijd kunnen wij laten zien dat de housekeeping bijdraagt aan een positieve gastbeleving door oog te hebben voor details. Deze kleine, maar oh zo belangrijke details, komen in deze wedstrijd volop aan de orde en zoals in vele branches maken de details het verschil. Het Schoonste Hotel van Nederland, de wedstrijd, zorgt voor de erkenning en geeft de housekeepers een platform.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.