Coby Grant in Eindhoven

Eindhoven staat t/m 6 januari 2013 in het teken van Fijne Feestdagen Festival. Onderdeel is bijvoorbeeld het creatieve Catharinaplein. Hier komt woensdagmiddag Coby Grant gratis optreden. Ook The Kik, Ape not Mice en de Eindhovense Denvis staan de komende weken op het programma tijdens deze feestelijke dagen.

Eindhoven staat t/m 6 januari in het teken van Fijne Feestdagen Festival

Eindhoven staat t/m 6 januari in het teken van Fijne Feestdagen Festival

Hoge ogen

De jonge Australische, maar in Duitsland wonende Coby Grant heeft net haar debuutalbum ‘Coby Grant in Full Colour’ in Nederland uitgebracht. Onder meer dankzij haar recente optreden bij Giel Beelen op 3FM gooit ze in Nederland hoge ogen met songs als ‘Heartbeat’ en ‘A Song About Me’. Ze speelt 19 december in de avond in de Effenaar. ’s Middags om 15:00u geeft ze een pre-optreden op het Catharinaplein. Dit optreden is voor iedereen gratis toegankelijk.

Bekende artiesten

Tijdens Fijne Feestdagen Festival is op meerdere dagen een bijzonder muzikaal optreden op het Catharinaplein. Enkele voorbeelden: 20 december speelt Denvis, 27 december The Kik en 4 januari Ape not Mice. Voor meer artiesten, data en tijden kijk je op www.fijnefeestdagenfestival.nl. Het muzikale programma op het Catharinaplein wordt mede mogelijk gemaakt door Zwaardvis Music en muziekcentrum de Effenaar.

Coby Grant zal een gratis optreden geven

Coby Grant zal een gratis optreden geven

Creatieve hotspot

Naast een muzikaal programma is er t/m 6 januari nog meer te doen op het Catharinaplein. Opwarmen in een huisje met warmzitplekken. Hamburgers, kaas-notenburgers en zelfgemaakte soep van Klaut Catering en gastkoks. Fijne producten in minishops samengesteld door Franka van der Linden (o.a. Zondag bij Eek). Optredens van HipHopLab (Dynamo jongerencentrum) en diverse DJ’s die het programma aan elkaar draaien.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Eindhoven

 

Reviews lezen over Eindhoven

Meer informatie over Eindhoven vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Eindhoven. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Eindhoven

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.