Jeugdstad Vlaardingen

Nog even en dan is het alweer kerstvakantie. Traditiegetrouw is het dan tijd voor Jeugdstad in Vlaardingen. Kinderen van groep 2 t/m 8 kunnen voor de 39ste keer in de Lijnbaanhallen in Vlaardingen terecht om de vele verschillende activiteiten van Jeugdstad te ontdekken. Deze editie van het jaarlijkse kinderfestijn zal de laatste zijn in de Lijnbaanhallen; in 2013 zal worden gestart met de sloop van het pand.

Kinderen kunnen voor €4,- per dag weer terecht in de Jeugdstad in Vlaardingen

Kinderen kunnen voor €4,- per dag weer terecht in de Jeugdstad in Vlaardingen


Onder het motto Jeugd, feest in je eigen stad wil Stichting Jeugdstad Vlaardingen de basisschooljeugd van Vlaardingen en omstreken uitnodigen om in hun stad, Jeugdstad, te komen spelen. Jeugdstad is een zelfstandig stadje met straatjes en pleinen waar je een hele dag zoet kunt zijn met vele verschillende activiteiten. Dit jaar hebben de leden van de Scouting bijvoorbeeld een echt klim- en klauterfestijn gemaakt. Er is een abseilwand voor de stoere bezoekers zonder hoogtevrees. Nieuw dit jaar is Hannes on Wheels, waar iedereen zijn of haar kunsten kan vertonen op allerlei verschillende fietsjes. De Muziekman is ook aanwezig; bedenk alvast welk instrument je wilt maken. Op 31 december 2012 kun je bij hem een echte Rinkelbom maken om het oude jaar uit te luiden. Verder is er techniek en chemie, het kinderkookcafé en natuurlijk de vele crea-activiteiten, waar Jeugdstad om bekend staat. Op het podium vindt je een heel nieuw team die weer van alles bedacht hebben ook kun je ook mee doen aan de playbackshow.

39 jaar Jeugdstad

Jeugdstad bestaat dit jaar 39 jaar en daarnaast is het de laatste maal in de zo vertrouwde Lijnbaanhallen. Genoeg reden voor de organisatie om speciale activiteiten te organiseren. Wat…? Kom kijken in Jeugdstad en ontdek het zelf. Je kunt ook meer lezen op de website www.jeugdstad.nl of in de flyer die op de basisscholen wordt uitgedeeld. Jij komt toch ook?!

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Vlaardingen

 

Reviews lezen over Vlaardingen

Meer informatie over Vlaardingen vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Vlaardingen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Vlaardingen

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.