EETalages in Eindhoven

In de Eindhovense etalages gebeuren tijdens koopavond 20 en 21 december opmerkelijke taferelen. Ze worden voor twee avonden omgetoverd tot EETalages. Terwijl het winkelend publiek aan je voorbij stroomt, neem je met minimaal twee personen plaats in de spotlight van een winkeletalage. Daar geniet je van een hapje en een drankje of een compleet 4-gangen diner. Er is keuze uit een aantal EETalage arrangementen.

Etalages worden in Eindhoven omgetoverd tot EETalages

Etalages worden in Eindhoven omgetoverd tot EETalages

Een meerwaarde boven online shoppen

Justine Kontou, initiatiefneemster van de EETalages licht toe:

Winkelen wordt steeds meer een beleving. Dat is nodig anders kunnen consumenten net zo goed online shoppen. Een belevingstrend die steeds meer zichtbaar wordt, is dat winkel, horeca en kunst steeds meer door elkaar heen lopen. Zo ook letterlijk bij de EETalages. De winkelier en horecaondernemer bieden samen een opmerkelijke en ongewone ervaring. Ook zijn de etalages natuurlijk mooi ingericht.Reserveren is nog mogelijk via www.fijnefeestdagenfestival.nl. Ga naar de tab FFF en vervolgens Arrangementen.

Etalage Taferelen komen tot leven

De EETalages komen tot leven in de Etalage Taferelen, onderdeel van Fijne Feestdagen Festival. Bij de Etalage Taferelen creëerden ondernemers samen met talentvolle ontwerpers etalages die je doen verwonderen. Eindhoven draagt in 2012 en 2013 de titel ‘Beste Binnenstad van Nederland’. Vooruitstrevend en toekomstgericht zijn kenmerken van de stad. De Etalage Taferelen en EETalages zijn daar een voorbeeld van.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Eindhoven

 

Reviews lezen over Eindhoven

Meer informatie over Eindhoven vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Eindhoven. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Eindhoven

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.