Commercial Zeeland

Vanaf 18 december 2012 is Zeeland met een TV-commercial te zien op de publieke omroepen. Tot en met half februari worden er circa 325 spots uitgezonden op Nederland 1, 2 en 3.

Vanaf 18 december 2012 is Zeeland met een TV-commercial te zien op de publieke omroepen

Vanaf 18 december 2012 is Zeeland met een TV-commercial te zien op de publieke omroepen

Gezamenlijke aanpak

Het uitzenden van de commercials maakt onderdeel uit van een gezamenlijke ambitie van de Provincie Zeeland, toeristische brancheorganisaties en Promotie Zeeland Delta (een samenwerkingsverband van de Zeeuwse VVV’s) om toeristisch Zeeland sterker te positioneren. In de afgelopen periode hebben diverse partijen nauw samengewerkt om het nieuwe LAND IN ZEE! concept te vertalen naar de toeristische sector. De commercial is hier een resultaat van. Eerder werd de website vvvzeeland.nl al in lijn gebracht met deze nieuwe strategie.

Noodzaak

Doel van de campagne is om het aantal binnenlandse overnachtingen in de provincie te vergroten. Al enkele jaren is er een lichte afname te zien van het aantal Nederlandse bezoekers in de provincie. De TV campagne dient ervoor te zorgen dat Zeeland weer ‘top of mind’ wordt.

Zeeuwse locaties centraal

In de spot staan diverse kenmerkende locaties in Zeeland centraal. Ook participeren ondernemers in de campagne.

Tot en met half februari worden er circa 325 spots uitgezonden op Nederland 1, 2 en 3

Tot en met half februari worden er circa 325 spots uitgezonden op Nederland 1, 2 en 3


Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zeeland

 

Reviews lezen over Zeeland

Meer informatie over Zeeland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zeeland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zeeland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.