Kaarten winnen Vakantiebeurs 2013

Tot rust komen aan de tropische zee, op safari in Zuid-Afrika, de geur van het Zwarte Woud… Hoe reislustig ben jij? Doe mee met onze prijsvraag en win kaarten voor de vakantiebeurs.

 


Op de Vakantiebeurs ervaar jij het ultieme vakantiegevoel in eigen land. Hier draait het om ervaren en beleven. Ben jij op zoek naar vakantietips? Meer dan 1.400 exposanten kunnen jou op de vakantiebeurs van alles vertellen over de meest uiteenlopende plekken. Neem een voorproefje op je vakantie tijdens de Vakantiebeurs, en kom erachter welke reis jij graag wil maken. Of kom meer te weten over jouw ideale reisbestemming.

Wil jij naar de Vakantiebeurs 2013?

Wij verloten 3 setjes van 2 kaarten elk! Vertel ons, in minimaal 15 woorden waarom jij zo van reizen houdt, en waarom jij de Vakantiebeurs graag wil bezoeken. Als je wint krijg je van ons 2 gratis toegangskaarten voor de Vakantiebeurs.

Comments are closed.