Vakantieparken met beste sentiment

Er wordt het meeste positief gesproken op de social media over Vakantiepark Beekse Bergen en Vakantiepark Dierenbos, beide onderdeel van Libéma. Dat blijkt uit onderzoek van Coosto. Deze organisatie houdt zich bezig met het monitoren van social media en deed onderzoek naar de meest besproken travelmerken op social media in 2012. In dit onderzoek laten de Libéma Vakantieparken andere merken zoals Landal, Roompot en Centerparcs achter zich.

Libéma vakantieparken

Op de social media wordt heel positief gesproken over Vakantiepark Beekse Bergen en Dierenbos

Onderzoek

Het onderzoek werd uitgevoerd over de periode januari t/m oktober 2012. Er werd gekeken naar de merken die het meest genoemd worden op social media in de categorie reisbureaus, vakantieparken, hotels, accommodatiespecialisten en Nederlandse vliegtuigmaatschappijen zoals KLM. Uit het onderzoek bleek dat Vakantiepark Beekse Bergen in Hilvarenbeek en Vakantiepark Dierenbos in Vinkel het beste sentiment op social media genereerden. Daarmee wordt bedoeld dat mensen over deze vakantieparken het meest positief spraken op de diverse social media kanalen.

Vakantieparken op social media

De Libéma Vakantieparken zijn zelf ook actief op social media, en dan met name op Facebook en Twitter. Daar worden berichten gedeeld over activiteiten, gebeurtenissen en andere weetjes. De reacties van bezoekers worden continue gemonitord en waar nodig wordt erop gereageerd. Sylvia van Gils, medewerker social media:

Ik was niet helemaal verrast door deze uitslag, omdat we ook op Zoover vele positieve reviews hebben ontvangen. Op de vakantieparken zetten de medewerkers zich in om continue berichten te delen met onze gasten en de interactie te blijven aangaan.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Beekse Bergen

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.