WinterWelVaart programma

Voor de zesde editie van WinterWelVaart, in 2012, is een uitgebreid programma samengesteld met onder meer muziek, theater, literatuur, lezingen, een gezellige kerstmarkt, een bijzondere kunstroute en verschillende kinderactiviteiten. WinterWelVaart is een bijzonder winterevenement in de binnenstad van Groningen en vindt elk jaar plaats tussen Sinterklaas en kerst: dit jaar van vrijdag 14 tot en met zondag 16 december.

Groningen WinterWelVaart

Voor de zesde editie van WinterWelVaart is een een uitgebreid programma samengesteld


Speciaal voor WinterWelVaart liggen er tientallen (historische) charterschepen aan de Hoge, Lage der A en Pottebakkersrijge waarop het programma plaatsvindt, is er een gezellige kerstmarkt en is het Noordelijk Scheepvaartmuseum gratis toegankelijk.


Het muzikale programma van 2012 bestaat onder meer uit AlascA, Town of Saints, Green Hornet, HoppaH!, Aafke Romeijn, Homemade Empire, Swinder, The Tightropes, Harm’s Fork, Sunday Kids, Kin, The Swains, Elle Alpha en nog veel meer.

Kunstroute

Daarnaast presenteert WinterWelVaart de Sterrenbeeld Kunstroute, die plaatsvindt op verschillende locaties aan de Hoge en Lage der A en Noorderhaven. Aan boord van schepen en op de wal vind je werk van kunstenaars die wonen en werken in het A-kwartier en van een aantal bijzondere gastexposanten.
Natuurlijk vind je verder een uitgebreid programma met kinderactiviteiten, theater, literatuur, film, lezingen en de nodige plekken langs de kade en op de schepen voor een gezellige pauze.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Groningen

 

Reviews lezen over Groningen

Meer informatie over Groningen vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Groningen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Groningen

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.