Korting op de Fiets en Wandelbeurs

Fietsers en wandelaars kunnen tot en met 31 december 2012 profiteren van maar liefst 5 euro voordeel op e-tickets voor de Fiets en Wandelbeurs, die zaterdag 9 en zondag 10 februari 2013 weer plaatsvindt in de Amsterdam RAI.

Fiets en Wandelbeurs

Snelle beslissers kunnen tot en met 31 december 2012 profiteren van maar liefst 5 euro voordeel op e-tickets voor de Fiets en Wandelbeurs

Tickets

De ‘Vroege Vogel Tickets’ ter waarde van 9 euro zijn te koop via onder meer www.fietsenwandelbeurs.nl. Aan de kassa kost een kaartje 14 euro.

Ook na 1 januari geeft de beursorganisatie nog flinke kortingen op de online kaartverkoop. Van 1 tot en met 18 januari geldt er een voordeel op e-tickets van 4 euro, van 19 tot en met 31 januari is dat 3 euro en van 1 tot en met 8 februari profiteer je nog altijd van 2 euro korting.
Grootste beurs in Europa…


Met ongeveer 20.000 bezoekers, meer dan 400 exposanten en ruim 100 lezingen en workshops is de Fiets en Wandelbeurs de grootste beurs in Europa voor fietsers en wandelaars. Themaland in de Amsterdam RAI is Frankrijk. Een week na het evenement gaat het feest verder in de Nekkerhal in Mechelen, die op 16 en 17 februari het decor is voor de tweede editie van de Fiets en Wandelbeurs Vlaanderen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.