Wie is de Mol 2013 in Zuid-Afrika

Het seizoen van Wie is de Mol? 2013 is opgenomen in Zuid-Afrika is gebleken. Er werd vrijdag door de AVRO een filmpje gepubliceerd waarin duidelijk werd dat de nieuwe reeks series in Zuid-Afrika is opgenomen. Tijdens het populaire Wie is de Mol? maakt een team van bekende Nederlanders op uitdagende wijze kennis met de Zuid-Afrikaanse natuur en cultuur.

Januari start seizoen

De in totaal 10 uitzendingen zijn in juni opgenomen op meerdere locaties in verschillende provincies in Zuid-Afrika. Dit bleek in een filmpje van de AVRO. Donderdag 3 januari 2013 start het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?

Uitgelezen kans voor Zuid-Afrika

Bangu Masisi, directrice South African Tourism Nederland:

Wij zijn erg trots en blij met de grote rol die Zuid-Afrika speelt in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? Dit boeiende tv-programma laat bijzondere, nieuwe plekken zien aan het Nederlandse publiek. Voor ons was dit een geweldig project waar we met veel plezier aan mee hebben gewerkt.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zuid-Afrika

 

Reviews lezen over Zuid-Afrika

Meer informatie over Zuid-Afrika vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zuid-Afrika. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zuid-Afrika

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.