Kasteel Hoensbroek organiseert prinsessenavond

Kasteel Hoensbroek organiseert prinsessenavond

Kasteel Hoensbroek organiseert prinsessenavond. De derde dinsdag van september is het Prinsjesdag. Het kabinet maakt haar toekomstplannen voor Nederland bekend en Koningin Beatrix leest de troonrede voor. Speciaal op deze dag houdt Kasteel Hoensbroek haar eerste prinsessenavond

Een prinsessenavond voor dames vol verrassingen

Heeft u altijd al als een prinses door Limburgse heuvels willen rijden, op weg naar een echt kasteel? Dan is de prinsessenavond iets voor u! Een koets brengt u in stijl naar het kasteel, waar u als een prinses ontvangen wordt met een glaasje bubbels. Vervolgens trakteert Bess Franssen u op enkele miniconcerten op harp, waarna u kennis kunt maken met de bijzondere kleding van kunstenares Larisa Katz.

Prosecco proeven en kasteelleven

Geniet van een prinsessenbehandeling tijdens de Prosecco-proeverij en een workshop cocktails maken. Neem motie van bed- en slaapgewoontes uit de 17e eeuw. Maak kennis met een echte gravin die u vertelt over het hedendaagse leven op een kasteel. En durfallen mogen de prinsessenzwaarden ter hand nemen. Ook staan er chique auto’s gereed voor een proefritje. En dat allemaal in de sfeervolle ambiance van Kasteel Hoensbroek, dat deze avond exclusief voor prinsessen is opengesteld.

Leuke avond speciaal voor vrouwen

Een leuke avond uit speciaal voor vrouwen! Neem uw vriendinnen, collega’s of familieleden mee en geniet van een gezellige avond. Dinsdag 18 september, aanvang 19.30 uur. Kaarten voor dit evenement kosten € 17,- en zijn verkrijgbaar aan de kassa van het museum, of online via de website van Kasteel Hoensbroek (10% korting!). Parkeren is gratis.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Limburg

 

Reviews lezen over Limburg

Meer informatie over Limburg vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar [locatie]. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Limburg

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.