Air Transat benoemd tot ’s werelds beste vakantieluchtvaartmaatschappij

Air Transat benoemd tot ’s werelds beste vakantieluchtvaartmaatschappij

Air Transat is een vliegtuigmaatschappij die alleen op Canada vliegt. Op 12 juli 2012 is op de jaarlijkse Skytrax World Airline Awards in Londen Air Transat tot de “Beste vakantieluchtvaartmaatschappij van de wereld” uitgeroepen.

Belangrijke onderscheiding

We zijn erg trots deze belangrijke onderscheiding te mogen ontvangen. De World Airline Awards zijn de meest prestigieuze die een luchtvaartmaatschappij kan ontvangen, en het feit dat het Air Transat herkent als ‘s werelds grootste luchtvaartmaatschappij in onze categorie maakt het des te belangrijker.

Aldus Allen B. Graham, Chief Executive Officer van Air Transat en Voorzitter van Transat Canada.


Klanttevredenheid

Onderscheidingen waren gebaseerd op een enquête waarbij de tevredenheid van meer dan 18 miljoen klanten is gemeten. Meer dan 200 luchtvaartmaatschappijen werden beoordeeld op 38 verschillende aspecten van de passagierservaring in een onderzoek wat is uitgevoerd gedurende een periode van 10 maanden. De studie analyseerde de klanttevredenheid voor de Airline Passenger Experience, van de check-in tot het aan boord gaan, zitcomfort aan boord, netheid van de cabine, eten en drinken, entertainment aan boord en service van het personeel.

Bovendien krijgen we deze prijs als we beginnen met de renovatie van ons cabine-interieur die garant zal staan voor een aanzienlijk verbeterde vluchtervaring. Tevreden passagiers kunnen nog veel mooie productontwikkelingen verwachten. Deze begeerde onderscheiding eert de uitzonderlijke prestaties van Air Transat medewerkers in het 25-jarig bestaan van het bedrijf. Deze award bekroont de bijdrage van al onze hardwerkende teams, die in de loop der jaren veiligheid,
on-time service en kwaliteit hun prioriteit hebben gemaakt.

Concludeerde de heer Graham.

Air Transat

In de afgelopen 5 jaar heeft Air Transat andere erkenningen gekregen als gevolg van de vele milieu-initiatieven. In 2011 werd de onderneming wereldwijd als eerste gerangschikt in de Atmosfair Airline Index milieu-indicator, in de categorie lange-afstandsvluchten. Air Transat heeft ook de LEED Platinum (voor bestaande bouw) certificering gekregen voor het hoofdkantoor, gevestigd op de luchthaven van Montreal-Trudeau. Air Transat werd voor het vijfde achtereenvolgende jaar erkend als beste chartermaatschappij op de Agents ‘Choice Awards, die de grootste verzameling van reisbureaus in Canada vertegenwoordigt. De luchtvaartmaatschappij ontving ook de Family Friendly Airline Award, die luchtvaartmaatschappijen erkent die aanvullende diensten en extra comfort bieden aan kinderen en hun ouders.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Canada

 

Reviews lezen over Canada

Meer informatie over Canada vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Canada. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Canada

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.