In Berlijn voor nop slapen in designhotels

In Berlijn voor nop slapen in designhotels

Een stedentrip naar Berlijn kan nu ook met TravelBird, de website met vakantie aanbiedingen. Travelbird heeft haar aanbod uitgebreid met stedentrips naar trendmetropool Berlijn. Op de website van Travelbird vind je dagelijks minimaal zes stedentrips in Berlijn met gemiddeld 40% korting op de originele prijs van de reisorganisatie. Zowel boutiquehotels als designhotels, altijd inclusief ontbijt en vaak met spa behoren tot het aanbod. Ook vind je op de site Top 10 lijstjes met diverse tips voor cultuur, shopping en bezienswaardigheden.
Met korting overnachten in berlijn

Creatieve metropool Berlijn

Citytrippers, kunstenaars, shopaholics en cultuurliefhebbers komen van heinde en ver naar de Duitse metropool. TravelBird zorgt er met dagelijks minimaal zes stedentrip Berlijn-aanbiedingen voor dat jij er ook altijd voordelig naartoe kunt. Alle hotels tellen drie of vier sterren, liggen binnen de ring en worden op Zoover met minimaal een 7 beoordeeld. TravelBird bedingt gemiddeld 40% korting op de originele prijs van de reisorganisatie.


Top 10 to-do in een handomdraai

Berlijn is geliefd vanwege de creatieve ontwerpers, het brede aanbod van cultuur en het feit dat je er goed kan eten voor een appel en een ei. Op de TravelBird website vind je handige Top 10 lijstjes voor restaurantjes, shopping, bezienswaardigheden en uitgaan. Van delicatessenwinkels tot de beroemdste markten en van jazzcafés tot “poolparty’s” aan de Spree. Zo mis je nooit een hotspot.

Designhotel voor een prikkie

De hotels in Berlijn van TravelBird variëren in soorten en maten: van boutique tot design en van budget tot luxe. In Hotel Hoppergarten in de gelijknamige knusse wijk Hoppergarten verblijf je al voor €49,50 per persoon twee nachten inclusief ontbijt. Designliefhebbers halen hun hart op in Abba Berlin Hotel in de wijk Charlottenburg vanaf €95,- per persoon voor twee nachten met uitgebreid ontbijtbuffet en gebruik van de wellnessfaciliteiten. TravelBird brengt bij stedentrips altijd €20,- boekingskosten per boeking in rekening.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Duitsland

Reviews lezen over Berlijn

Meer informatie over Berlijn vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Berlijn. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Berlijn

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.