Groot-Brittanië App; David Beckham deelt toeristische tips

Groot-Brittanië App; David Beckham deelt toeristische tips

In de hoofdstad van Groot-Brittanië, Londen vinden die jaar de Spelen van 2012 plaats. David Beckham is werelwijd ambassadeur voor deze Spelen in Londen en één van de meest populaire Britten van dit moment. Deze week onthulde hij zijn favoriete toeristische tips voor Groot-Brittannië in een speciale App.
Best of Britain App met tips van David Beckham

Best of Britain App

De voetballer deelt de locaties en attracties in Groot-Brittannië, die hij het liefst bezoekt met zijn gezin. Beckham’s top tien is een nieuwe toevoeging aan de ‘Best of Britain’ app die VisitBritain eerder dit jaar lanceerde in samenwerking met Samsung. De ‘Best of Britain’ app is bedoeld om toeschouwers en bezoekers van de Spelen te inspireren en informeren over wat er verder in Groot-Brittannië te zien is deze zomer. De app bevat verder door VisitBritain geselecteerde accommodaties, activiteiten en bezienswaardigheden. Lees hier David’s volledige lijst met tips.


 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Groot-Brittanië

 

Reviews lezen over Groot-Brittanië

Meer informatie over Groot-Brittanië vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Groot-Brittanië. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Groot-Brittanië

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.