Ontdek Malta: het hart van de Middellandse Zee

Ontdek Malta: het hart van de Middellandse Zee

Malta is met een zonovergoten klimaat, de gastvrije bevolking en het bruisende nachtleven een van de mooiste bestemmingen van Europa. Genoeg redenen om de regen in Nederland te ontvluchten en een vakantie naar Malta te boeken.

De Maltezer archipel

De Maltezer archipel bestaat uit drie eilanden: Malta, Gozo en Comino. De talen zijn Maltees en Engels. De eilanden liggen strategisch in het hart van de Mediterranee: 93 km ten zuiden van Sicilië en 288 km ten noorden van Afrika. Ruim zevenduizend jaar geschiedenis heeft geresulteerd in een fascinerende cultuur van eclectische tradities en gebruiken. Langs de romantische straatjes van Malta’s steden en dorpen staan talloze kathedralen en paleizen. Op het platteland tref je ‘s werelds oudste ruïnes.


 

Voordelig naar Malta met Neckermann

Met een speciale promoactie van Neckermann is het nu extra voordelig om een reis naar Malta te boeken. Air Malta vliegt 5 keer per week rechtstreeks van Amsterdam naar Malta. Vanaf 399 euro boekt u al uw vakantie naar Malta.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Malta

 

Reviews lezen over Malta

Meer informatie over Malta vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Malta. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Malta

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.