Toerisme Vlaanderen, helemaal ‘on TRACK’

Toerisme Vlaanderen, helemaal ‘on TRACK’

Nu zaterdag 12 mei gaat TRACK open voor het grote publiek. TRACK is hét internationale kunstproject dat de kunststad Gent nog meer op de wereldkaart wil zetten. Toerisme Vlaanderen tekent voor de internationale promotie van dit evenement, in samenwerking met Toerisme Gent en S.M.A.K.

Groen licht voor TRACK in Vlaanderen

Begin januari 2011 zette de regering in Vlaanderen het licht op groen voor TRACK, een artistieke ontdekkingstocht die de bezoeker niet alleen naar het centrum van de kunststad Gent brengt, maar ook naar 6 iconische wijken en buurten.

De bezoeker kan op die manier kennis maken met alle facetten van deze fascinerende kunststad, en dat op een erg originele manier. Want om te genieten van hedendaagse kunst hoeft de bezoeker tijdens TRACK niet naar het museum. 41 nieuwe kunstwerken en performances van nationale en internationale kunstenaars zijn gewoon te bewonderen op straat, of op zorgvuldig uitgekozen binnenlocaties in deze mooie stad in Vlaanderen TRACK is dan ook de perfecte manier om de kunststad Gent te ontdekken en om onbekende en authentieke plekken te verkennen en te beleven.

Rondleidingen door Gent

De bezoekersgids van TRACK zal inside-tips geven van Bekende Gentenaars. En er is ook ruime aandacht voor de culinaire aantrekkingskracht van Gent met enerzijds de klasserestaurants van 3 Flemish Foodies en anderzijds het feit dat Gent de veggie hoofdstad van Europa is en een ruime keuze heeft aan vegetarische eethuizen en restaurants.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Vlaanderen

 

Reviews lezen over Gent

Meer informatie over Gent vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Gent. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Gent

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.