Indonesië geeft kleur aan Vakantiebeurs 2012

Indonesië geeft kleur aan Vakantiebeurs 2012

Indonesië staat met een kleurrijke stand op de Vakantiebeurs 2012 in Utrecht. Het bijzondere eilandenrijk wil met veel kleur, prachtige decoraties, lekker eten en gastvrije medewerkers zoveel mogelijk bezoekers trekken. In de stand staan diverse aanbieders van reizen naar Indonesië. De stand van de populaire vakantiebestemming is te vinden in hal 1, standnummer C132.

Meer te weten komen over Indonesië

De Indonesië stand is een ideale mogelijkheid voor bezoekers en algemeen geïnteresseerden om meer te weten te komen over de meest veelzijdige archipel van Azië. Zo is er volop informatie te vinden in de vorm van brochures over indonesie, beeldmateriaal en videomateriaal, maar kan men er ook direct contact leggen met aanbieders van reizen naar Indonesië. Daarnaast kunnen bezoekers rekenen op aantrekkelijke aanbiedingen voor een reis naar de Gordel van Smaragd.

Met de Vakantiebeurs 2012 komt voor even een klein stukje Indonesië naar Nederland, waarbij bezoekers de Indonesische cultuur kunnen proeven. Daarnaast is het mogelijk om om op de vakantiebeurs het veelzijdige land beter te leren kennen en de vriendelijkheid, die het land rijk is, te ervaren.

Exposanten op de vakantiebeurs

Om de consument een zo goed mogelijk beeld van deze diverse bestemming te kunnen geven heeft het Ministerie voor Toerisme en Creatieve Economie meerdere aanbieders van reizen naar Indonesië uitgenodigd om aanwezig te zijn op de beurs. De volgende exposanten zijn gedurende de gehele week aanwezig op de Indonesië stand, in hal 1 op standnummer C132:

 • Domestic Asia DMC
 • Panorama Destination
 • Adventure Sumatera
 • Synergi Ravelino Tour & Travel
 • Smaragd Reizen
 • Bali Nusa Dua Theater
 • Cocotinos Hotel Group
 • Home Bali Home Villa & Suites & Travel
 • Pangea Travel
 • Dari-Java Travel Agency
 • Antar Anda Tour
 • Tari Travel
 • PT. Taman Candi Borobudur, Prambanan dan Ratu Boko
 • Smailing Tour
 • Bali Mandara Travel Service
 • Hotel Vila Ombak
 • Sunda Trails
 • PT. Aerowisata
 • Dewi Sri Travel
 • North Sumatera Tourism And Promotion Board


Over Indonesië

De Republiek van Indonesië bestaat uit 17.504 grote en kleine tropische eilanden, gelegen tussen de continenten Australië en Azië. Het land heeft 215 miljoen inwoners en meer dan 200 verschillende etnische bevolkingsgroepen. Vanuit Nederland is Indonesië goed bereikbaar. Veel vliegtuigmaatschappijen zoals KLM (via Singapore) Garuda (via Dubai) en Cathay Pacific (via Hong Kong) vliegen naar Indonesië.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Indonesië

 

Kaart van Indonesië

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.