Taiwanese gastvrijheid in 2012 in de schijnwerpers

Taiwanese gastvrijheid in 2012 in de schijnwerpers

Taiwan Tourism Board start in 2012 met een gastheerschap campagne voor Taiwan. Met de campagne International Spotlight worden bijzondere locaties en activiteiten in Taiwan geografisch op een rij gezet. Ook worden de toeristische service en logistieke mogelijkheden uitgebreid. Een fascinerende interactie tussen kunst, cultuur en Taiwanese levensstijl kan zo optimaal worden ervaren.

Levensstijl uitgelicht

Taiwanesen betrekken gasten graag bij het alledaagse leven in hun rijke cultuur en hierop speelt de campagne International Spotlight naadloos in. Per streek zijn de mooiste, leukste en meest bijzondere attracties uitgelicht. In het Oosten staan bijvoorbeeld het buitenleven met de seizoenen en inheemse volkeren en hun ambachten centraal. High lights zijn een bezoek aan de oudste stam van Taiwan, participeren op de uitgestrekte rijstvelden en proeven van het rijke palet aan smaken van het inheemse restaurant Kitchen God. In het Noorden komen cultuur en levensstijl zichtbaar samen in de winkelstraten, natuur-resorts, musea en tempels. Voor workshops is centraal Taiwan ‘the place to be’. In intieme sfeer geven ware kenners hun geheimen prijs van het bereiden van traditionele thee, essentiële oliën en de beste koffie.

Uitbreiding faciliteiten

Taipei is internationaal geliefd onder museumbezoekers vanwege het Nationaal Palace Museum dat ’s werelds waardevolste collectie Chinese kunst en nationale schatten beheert. Dit museum is straks nog aantrekkelijker door een ambitieuze uitbreiding. De expositieruimte wordt vijf keer zo groot en in een aangelegen ‘Cultural Creative Park’ komen ontwerp, cultuur en kunst op zo’n vijf hectare samen. De toegangsprijs tot het museum is, inclusief Engelstalige tour, slechts € 2,50.
De toeristische reismogelijkheden over het gehele eiland zijn voor 2012 geoptimaliseerd. Bezoekers kunnen met de Taiwan Tourist Shuttle en Taiwan Tour Bus snel en gemakkelijk reizen tussen treinstations en de belangrijkste attracties. Ticketkosten variëren al naar gelang de route en beginnen bij € 3,-.

Bereikbaarheid vanaf Schiphol

Taiwan is vanuit Nederland goed te bereiken. China Airlines, KLM en Cathay Pacific vliegen dagelijks vanaf Schiphol naar Taiwan, via Bangkok of Hongkong. EVA Air vliegt drie keer per week naar Taipei via Bangkok.


 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Taiwan

 

Reviews lezen over Taiwan

Meer informatie over Taiwan vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Taiwan. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Taiwan

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.