Zuid-Tirol lanceert Kerstmarkten app!

Je hoort hout gekraak in de kachel van de boeren, de bergtoppen bedekt met sneeuw geven een fantastisch sneeuwwitte glans en de dagen worden korter en korter: kerst is in aantocht volgens het verkeersbureau van Zuid-Tirol. Vanaf vandaag, 25 november, worden de steden Bolzano/Bozen, Merano/Meran, Bressanone/Brixen, Vipiteno/Sterzing en Brunico/Bruneck omgetoverd tot prachtige kerstmarkten. Via de nieuwe versie van de kerstmarkten app van Zuid-Tirol begint ook vandaag een winactie. Tussen 25 november en 24 december zijn er via deze app leuke prijzen te winnen.

Win prijzen via de nieuwe kerstmarkt app van Zuid-Tirol

Begin november is de nieuwe versie van de kerstmarkt smartphone app gelanceerd. Via deze app kun je leuke prijzen winnen. Elke gebruiker van de app ontvangt elke dag, van 25 november tot 24 december, een vraag over het kerstseizoen. Voor elk goed antwoord krijgt jouw digitale kerstboom een nieuwe decoratie.


Uiteindelijk is het de bedoeling dat de gouden ster bovenop jouw kerstboom komt. Iedereen die de 30 vragen correct beantwoordt, ontvangt een digitaal formulier om mee te doen aan de finale. Onder de deelnemers worden vijf manden verloot gevuld met Zuid-Tiroolse kwaliteitsproducten. De Zuid Tirol app is beschikbaar voor smartphones.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zuid-Tirol

 

Reviews lezen over Zuid-Tirol

Meer informatie over Zuid Tirol vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zuid-Tirol. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zuid-Tirol

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.