Win een duikreis naar Zuid-Afrika met Nat Geo Wild

Win een duikreis naar Zuid-Afrika met Nat Geo Wild

Duikliefhebbers van Nederland opgelet: Nat Geo Wild gaat in Zuid-Afrika duiken met haaien. Het “Shark Attack Experiment Live” wordt 25 november live uitgezonden om 24:00u. National Geographic organiseert in samenwerking met South African Tourism een prijsvraag om de uitzending extra onder de aandacht te brengen. Deelnemers maken daarmee zelf kans op een duikreis naar Zuid-Afrika, inclusief haaien!

Nat Geo Wild duikt in Zuid-Afrika

In de twee uur durende special “Shark Attack Experiment Live” zwemmen een aantal vooraanstaande experts van Nat Geo Wild vrij rond in de oceaan vlakbij de Zuid-Afrikaanse kust, waar ze in contact komen met talloze haaien. De plek in Zuid-Afrika staat bekend als ‘Shark Bay’ en is het thuis van verschillende haaiensoorten, zoals de grote witte haai, de stierhaai, de makohaai en de zandtijgerhaai.

Prijsvraag duiken met haaien

In samenwerking met Eigenwijze Duikreizen geeft National Geographic via de eigen Facebook pagina een duikreis weg naar Zuid-Afrika voor twee personen. De winnaars kunnen tijdens een spectaculaire trip duiken met verschillende haaiensoorten en de schoonheid van de Zuid-Afrikaanse onderwaterwereld ervaren. Als troostprijs geeft National Geographic 10x een abonnement op Duikmagazine weg.

Shark Attack Experiment

Jaarlijks zwemmen er honderden miljoenen mensen in de oceaan, maar er worden elk jaar slecht 65 mensen aangevallen, waarvan vijf met dodelijke afloop. Vier keer zoveel mensen worden in Amerika gedood door koeien. Mensen maken gewoonweg geen deel uit van het haaienmenu en volgens experts worden aanvallen veelal veroorzaakt door verwarring en vergissing.

Meer informatie over het ‘Shark Attack Experiment Live’:
natgeotv.com/nl/shark-attack-experiment-live

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zuid-Afrika

 

Reviews lezen over Zuid-Afrika

Meer informatie over Zuid-Afrika vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zuid-Afrika. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zuid-Afrika

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.