Malediven dichterbij dan ooit

Malediven dichterbij dan ooit

Malediven buiten budget? ArkeFly maakt de Malediven betaalbaar en bereikbaar! Vanaf 25 juni 2012 vliegt ArkeFly op deze droombestemming, en wordt er gevlogen op de hoofdstad van de Malediven, Malé.

Malediven en Sri Lanka

ArkeFly vliegt vanaf deze datum elke maandag naar de eilandengroep in de Indische Oceaan in combinatie met Colombo op Sri Lanka. Door de gecombineerde vlucht ligt een rondreis door Sri Lanka en een verblijf op één van de vele paradijselijke eilanden van de Maldiven voor de hand. Al vanaf 899 euro kan een retourticket naar Malé worden geboekt.

Once in a lifetime

Voor veel mensen is een vakantie op de Malediven een ervaring voor het leven. De archipel biedt iets wat je niet gemakkelijk elders vindt: ontelbare koraaleilanden met witte zandstranden, een kristalheldere zee, luxe resorts en een gemiddelde temperatuur van 28 graden Celsius het hele jaar door. De meeste eilanden zijn begroeid met tropische planten en bloemen, waardoor ze een tropische groene uitstraling hebben. De bestemming is uitermate geschikt voor rustzoekers met een voorliefde voor zon, zee en strand. De Malediven zijn ook erg geliefd bij huwelijksreizigers.

Watervilla’s op palen

ArkeFly vliegt naar het hoofdeiland Malé vanwaar de vakantieganger verder reist per speedboot of watervliegtuig, afhankelijk van het eiland waar het gekozen resort ligt. De meeste eilanden hebben direct aan zee gelegen strandvilla’s en romantische watervilla’s op palen. De rijke flora en fauna onder water maken van de Malediven bovendien een duikwalhalla voor de sportieve vakantieganger. Een strandvakantie van Holland International naar de Malediven, inclusief een vlucht van ArkeFly, is al vanaf 1099 euro boekbaar. Vanaf half november ligt een nieuwe gids bij de reisbureaus met het hele Malediven aanbod. Er is keuze uit accommodaties van drie- tot vijfsterren.


Ideale combinatie van rondreizen en strandvakantie

De gecombineerde vlucht van ArkeFly naar de Malediven en Colombo op Sri Lanka biedt uitgebreide mogelijkheden voor een gevarieerde vakantie. De twee bestemmingen kunnen gemakkelijk worden gecombineerd. Sri Lanka leent zich bij uitstek voor een rondreis. Het land wordt niet voor niets de ‘Parel van de Indische Oceaan’ genoemd. Cultuur en natuur gaan hier hand in hand. Het binnenland telt veel tempels en oudheden en er zijn tal van plantages, waar de vakantieganger kan zien hoe de wereldberoemde Ceylon thee wordt geproduceerd. Na een intensieve rondreis is het goed uitblazen aan de stranden van de Malediven.
Nieuw is dat Colombo niet meer alleen in de winter door ArkeFly wordt aangeboden, maar nu ook in de zomer.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Azië

 

Reviews lezen over Malediven

Meer informatie over Malediven vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Malediven. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Malediven

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.