Geld besparen in Istanboel

Voor wie binnenkort een bezoek aan Istanbul brengt, heeft Verkeersbureaus.info een goede tip: de museumpas. Naast korting op de entree van zes beroemde musea in deze prachtige Turkse stad, heeft de pas nog meer voordelen.

Museumpas

De pas kost ongeveer € 29,- (72 Turkse Lira) en heeft als bijkomend voordeel dat de houders van deze pas niet in de rij hoeven te staan bij de ingang. Zeker bij topattracties als het Topkapi paleis en de Hagia Sophie kan dit veel tijd besparen. Daarnaast maken ook het Chora, het Istanbul Archeologisch museum, het museum van Turkse en Islamitische kunst en het Istanbul Mozaïek museum deel uit van deze museumpas. De pas is 72 uur geldig, na binnenkomst in het eerste museum heeft de houder 72 uur de tijd om alle musea te bezoeken.

 

 

Extra kortingen

Naast goedkoper toegang tot vele musea in Istanbul, de grootste stad van Turkije, geeft deze pas ook kortingen op andere gebieden. Zo krijgen pashouders korting bij vele museumwinkels, waaronder die van de Hagia Sophia en het Topkapi paleis. Ook bij veel museumcafés kan met korting gegeten en gedronken worden. Verder geeft de pas 20% korting op toegang aan het Rahmi M. Koç museum, 30% korting op het Sakip Sabanci museum en kunnen houders tegen een gereduceerd tarief naar het Türvak bioscoop en theater museum.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Turkije

 

Reviews lezen over Istanbul

Meer informatie over Istanbul vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Istanbul. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.