100.000e I amsterdam City Card verkocht

100.000e I amsterdam City Card verkocht

Vorige week werd de 100.000e I amsterdam City Card 2011 verkocht. Dat is ruim een maand eerder dan in 2010. Filip Heylen en Joke Van Mele uit het Belgische Mechelen waren de gelukkigen bij de Hermitage Amsterdam. Zij kwamen hier voor de expositie Rubens, Van Dyck en Jordaens. Vlaamse schilders uit de Hermitage die vorige week geopend werd.

Verrast met de I amsterdam card

Filip en Joke waren overdonderd en reageerden blij verrast. Ernst Veen, directeur Hermitage en Eduard Pieter Oud, zakelijk directeur van Amsterdam Toerisme & Congres Bureau (ATCB), boden hen een uitgebreide lunch in café-restaurant Neva, een catalogus van de tentoonstelling en een cadeaubon voor de Hermitage museumwinkel aan.

Ernst Veen, directeur Hermitage Amsterdam : “Voor de Hermitage neemt het aantal buitenlandse bezoekers nog steeds toe. De tentoonstelling Rubens, Van Dyck en Jordaens zal de komende maanden zeer in trek zijn. Ook voor 2012 hebben we grote verwachtingen wanneer we de topstukken van het Van Gogh Museum gelijktijdig met de Impressionisten zullen tentoonstellen. De I amsterdam City Card draagt hieraan bij.”

Eduard Pieter Oud, zakelijk directeur van ATCB : “Amsterdam heeft een breed museaal aanbod, we willen dat zoveel mogelijk bezoekers daar kennis van nemen. De I amsterdam City Card draagt eraan bij dat bezoekers meer ondernemen dan zij oorspronkelijk van plan waren, de card is daarmee een goed voorbeeld voor veel Europese steden. Niet voor niets uiten de bezoekers hun waardering over de kwaliteit van de Amsterdamse I amsterdam City Card op diverse online platforms”.

De I amsterdam City Card biedt toegang tot meer dan 30 musea in Metropool Amsterdam, een gratis grachtenrondvaart en recht op gratis vervoer met alle bus-, tram- en metrolijnen van het GVB Amsterdam.
Ook de tentoonstelling in de Hermitage is gratis te bezoeken met de City Card. Daarnaast zijn er allerlei extraatjes waaronder 25% korting in restaurants, bij attracties en podiumkunsten en parkeren voor half tarief. De bezoeker kan kiezen uit een City Card voor 24, 48 of 72 uren.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Amsterdam

 

Reviews lezen over Amsterdam

Meer informatie over Amsterdam vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Amsterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.