Wintersport in Oostenrijk

Wintersport in Oostenrijk

Met bijna 1 miljoen Nederlandse bezoekers afgelopen winter en een marktaandeel van meer dan 56%, blijft Oostenrijk wintersportbestemming nr. 1. En met de winter in aantocht heeft het Verkeersbureau van Oostenrijk een nieuwe wintersportspecial uitgebracht.

Wintersport special

De nieuwe special informeert alle wintersportliefhebbers over de diverse mogelijkheden in de vele bekende skigebieden van Oostenrijk. Met algemene informatie zoals bereikbaarheid, faciliteiten en skischolen, maar ook d.m.v. tips en aantrekkelijke arrangementen biedt de special een zeer volledig overzicht van de mogelijkheden. De special wordt meegestuurd met het Wintersport Magazine en uitgedeeld tijdens de Margriet Winterfair, maar is nu ook al online te bekijken via http://bit.ly/wintersportspecial. Nieuw deze winter is ook dat de belevenissen van Nederlandse skileraren gevolgd kunnen worden. Via www.skileraar.info worden vanuit verschillende skigebieden blogs bijgehouden.


 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Oostenrijk

 

Reviews lezen over Oostenrijk

Meer informatie over Oostenrijk vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Oostenrijk. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.