Curaçao North Sea Jazz festival weer groot succes

Curaçao North Sea Jazz festival weer groot succes

Afgelopen vrijdag en zaterdag vond de tweede editie van het Curaçao North Sea Jazz festival plaats in Willemstad. Gedurende het vooraf uitverkochte festival hebben alle 20.000 bezoekers staan swingen op de klanken van beroemde artiesten als Stevie Wonder, Sting en de band Earth, Wind & Fire. Tropische sferen en goede artiesten bleken wederom een uitstekende combinatie voor dit succesvolle festival.

Uitgebreid programma op Curacao

Net als bij de eerste editie van het festival konden de bezoekers weer genieten van een imponerende line-up. Op vrijdag 2 september stonden klinkende namen als Sting, Chic featuring Nile Rodgers, Earth, Wind & Fire, Terence Blanchard and Poncho, Sanchez, Danilo Pérez Trio en Levi Silvanie op het programma. De tweede dag zorgden Stevie Wonder, Dionne Warwick, Juan Luis Guerra, Chucho Valdes & Afro Cuban Messengers, Ruben Blades, Roberto Fonseca en Ronchi Matthew voor onvergetelijke optredens.

Aanloop naar festival

De sfeer zat er eigenlijk al goed in voor de officiële aanvang van het Curaçao North Sea Jazz festival. Op maandag 29 augustus gaf de Cubaanse band Los Van Van een gratis meeslepend concert op het Brionplein waar meteen duidelijk werd dat alle bezoekers al in de stemming waren. Deze goede start werd voortgezet op donderdag 31 augustus door pianiste Eliane Elias met een optreden in Brakkeput Mei Mei. Ook voorafgaand aan het officiële festival vonden er al shows plaats in het Avila Hotel en op Mambo beach. Het volledig uitverkochte concert van de Nederlandse zangeres Trijntje Oosterhuis op het Octagonplein vlakbij het hotel was met 1300 gasten een zeer geslaagde opwarmer voor Curaçao North Sea Jazz.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Curacao

 

Reviews lezen over Curacao

Meer informatie over Curacao vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Curacao. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.