Presentatie van Vicky & Pinky uit Taiwan over fietsen

Taiwan: avontuurlijk fietsland

In Juni zullen de 2 fietsheldinnen Vicky en Pinky uit Taiwan naar Nederland komen om ons te vertellen over hun fietsavonturen in hun thuisland Taiwan. Taiwan is een uitstekend fietsland met prachtige routes en uitdagende bergtochten. Bij het Verkeersbureau Taiwan kunt u terecht voor meer informatie over avontuurlijk fietsen in dit prachtige land.


Vicky & Pinky

Vicky & Pinky zijn twee wereldfietsters uit Taiwan. De twee avontuurlijke vrouwen zijn daar een begrip door hun boeken en door hun lezingen over hun fietsreizen waar ook ter wereld. In juni is het fietsende koppel in Nederland. Op 8 juni geven zij een lezing met woord en beeld over fietsen in hun eigen land: Taiwan.

Fiets Mekka

Taiwan heeft niet alleen een koppositie bij de ontwikkeling van fietsen en hoogwaardige onderdelen. Taiwan is hard op weg een waar fiets Mekka te worden. Van schitterende kustroutes tot pittige bergetappes: de Aziatische bestemming voorziet iedere fietsenthousiast van een verrassend aanbod. Het afwisselende landschap, de veelzijdige cultuur en meer dan 20 officiële fietsvakantieroutes zorgen voor een unieke ervaring, zowel voor de recreatieve als gevorderde fietser. Een van de populairste bestemmingen van Taiwan is Sun Moon Lake. De Huantan Road voert de fietser langs het sprookjesachtige meer dat ook bekend staat als dé ideale bestemming voor een romantische huwelijksreis. Ronduit spectaculair zijn de Chingshui kliffen langs de oostkust. Een fietser voelt zich maar nietig in de nauwe en diepe Taroko Gorge. Een bootje brengt de fietser naar diverse kleine eilanden, zoals het Green Island. Op diverse plaatsen verwent warm bronwater de spieren na een dag fietsen. Taiwan kent een uniek samengaan van traditie en hightech.

Veilige bestemming

Taiwan is een veilige fietsbestemming. Een uitstekende infrastructuur en voldoende service punten onderweg zorgen voor een zorgeloze fietstocht. De mensen zijn erg vriendelijk en staan vrijwel altijd klaar de nodige hulp te bieden. Ook het meenemen van een extra fietsslot is niet nodig, fietsen staan in Taiwan vrijwel nooit op slot.

Gastvrijheid

Tijdens hun lezing willen Vicky & Pinky iets van de geweldige gastvrijheid in Taiwan overbrengen. Zij geven hun lezing in het Engels. De lezing is gratis, maar graag wel vooraf aanmelden.

Lezing Jordaan, Amsterdam

De lezing vindt plaats van 20-22 uur op woensdagavond 8 juni 2011
In de Vakantiefietser
Westerstraat 216 in Amsterdam
Tel 020-6164091. Aanmelden via eric@vakantiefietser.nl

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Taiwan

 

Reviews lezen over Taiwan

Meer informatie over Taiwan vindt u op Zoover.nl . Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Taiwan. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.