Kamperen in Denemarken via uw iPhone

Kamperen in Denemarken via uw iPhone

De eerste Camping-App met informatie over alle kampeerterreinen in Denemarken is per direct gratis verkrijgbaar in de App-Store. De applicatie Camping Denmark, geeft op eenvoudige en snelle manier toegang tot uitgebreide informatie over alle campings vanaf de Deense Noordzeekust tot en met het Oostzee-eiland Bornholm.

Zoeken naar camping per regio

Gebruikers kiezen op een kaart van Denemarken de gewenste regio en vervolgens de camping waar zij verblijven of waarover zij informatie zoeken. Een klik op de gewenste camping levert uiteenlopende informatie op, zoals het aantal sterren, de openingstijden, website en het telefoonnummer – met de mogelijkheid om direct te worden verbonden. De App Camping Denmark bevat ook een routeplanner die de snelste weg en de reistijd naar de camping berekent vanaf de plek waar de gebruiker zich op dat moment bevindt. De app is ontwikkeld door de Deense reisjournaliste Anne-Vibeke Isaksen, die ook de site www.campingdanmark.dk verzorgt.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Denemarken

Reviews lezen over Denemarken

Meer informatie over Denemarken vindt u op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Denemarken. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Comments are closed.