Verkeersbureau Zwitserland lanceert “Vakantie zonder internet”

Verkeersbureau Zwitserland lanceert “Vakantie zonder internet”

Hoe leuk kan het zijn, een vakantie zonder internet, Facebook of mobieltje? “Online-addicts” die de uitdaging willen aangaan kunnen meedoen aan de online campagne van Zwitserland Toerisme om een zomervakantie in een afgelegen berghut te winnen. Zonder internet bereik, maar wel met tien Facebook vrienden genieten van puur natuur

Win een offline-vakantie

De bedoeling van vakantie is dat je je ontspant. Maar steeds meer mensen nemen hun laptop en mobieltje mee op reis, lezen zakelijke e-mails en zijn tijdens de vakantie online. Niet ideaal om echt te ontspannen. Zwitserland Toerisme wil op humoristische wijze laten zien dat er een andere wereld bestaat dan de online-wereld, eentje die veel gezonder en ontspannender is. Vandaar een online-campagne onder fervente Facebookgebruikers om een offline-vakantie te winnen.


Bergboeren Sebi en Paul maken Facebookanalyse

Wie naar www.vakantiezonderinternet.nl gaat, kan er via Facebook contact maken met de bergboeren Sebi en Paul, bekend uit het zomerspotje van Zwitserland Toerisme. Zij “analyseren” je facebookprofiel, waarbij je posts van de laatste tijd en foto’s die je op Facebook hebt gezet tevoorschijn komen. Deze informatie is overigens alleen voor de gebruiker zichtbaar. Vervolgens nodigen Sebi en Paul je uit om deel te nemen aan de wedstrijd om voor één keertje een vakantie zonder internet te beleven. Motiveer waarom jij denkt dat je deze vakantie verdient en nodig daarna zoveel mogelijk Facebookvrienden uit op jou te stemmen. Deze vrienden kunnen natuurlijk ook zelf meedoen.

Winnaar op stap met tien vrienden

De winnaar van de wedstrijd, degene met de meeste stemmen, mag tien Facebookvrienden uitnodigen voor een week vakantie in de Seewlihütte, een afgelegen berghut in de Centraal-Zwitserse Alpen zonder internet of mobiel bereik. Maar mét de kans om aan deze unieke trip met Facebookvrienden naar de bergen van Zwitserland echte vrienden over te houden. Voor de wedstrijddeelnemers die niet worden uitverkoren zijn er leuke kleine prijzen te winnen. De wedstrijd loopt tot 8 juli 2011.

Voorwaarden Vakantie zonder internet

Uiteraard gelden er voorwaarden bij deze actie. Je kunt ze direct downloaden. Ook geef je MySwitserland toestemming tot al je facebook gegevens.

Meer informatie bij de VVV en Verkeersbureaus in Zwitserland

Comments are closed.