Reischeque winnen met online Denemarken-spel

Reischeque winnen met online Denemarken-spel

VisitDenmark, het officiële verkeersbureau van Denemarken, lanceert deze maand een online spel waarbij spelers kunnen aangeven op welke manier ze zich het meest thuis voelen in het veelzijdige Deense eilandenrijk. Spelers die ook de slagzin afmaken, maken kans op een reischeque ter waarde van 450 Euro.

In welke omgeving vier je graag vakantie?

Met het afmaken van de slagzin ‘Dit is mijn thuis-van-huis, want…’ maakt men tot en met 31 mei 2011 kans op een reischeque ter waarde van 450 Euro, te besteden bij Dansk Feriehus Bookingburo (DFB), dé Denemarken-vakantiespecialist. Het online spel is tot eind september 2011 te spelen via vwww.visitdenmark.nl/thuisvanhuis.


Mathilde Henriques-Nielsen, directeur VisitDenmark Nederland: “De natuur, rust en ruimte zijn de voornaamste redenen van Nederlanders om voor Denemarken als vakantiebestemming te kiezen, zo blijkt uit onderzoek. De veelzijdige Deense natuur met fjorden, meren, bossen, heuvels, kliffen en langgerekte stranden is in het eilandenrijk altijd binnen handbereik en geeft een ongekend gevoel van vrijheid. Daarnaast spreken de kleinschaligheid en authenticiteit veel Nederlanders aan. Bovendien zijn de Denen open en vriendelijk en hebben ze dezelfde soort humor als Nederlanders. Nederlanders kunnen zichzelf zijn in Denemarken, ze voelen zich er welkom, vrij en thuis, terwijl ze zich toch in een duidelijk andere omgeving bevinden.”

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Denemarken

Comments are closed.