Swingend Jazzfestival op Java

Swingend Jazzfestival op Java

Nieuws van het verkeersbureau van Java: Het Internationale Java Jazz Festival – een jaarlijks festival dat geldt als één van de grootste ter wereld – trekt jaarlijks ruim 80.000 muziekliefhebbers naar de Indonesische wereldstad Jakarta. Dit jaar vindt het muziekfestijn plaats van 4 t/m 6 maart 2011 en de line-up bevat grote namen als Santana, Jamie Lidell en George Benson. Luchtvaartmaatschappij Garuda Indonesia heeft ter gelegenheid van het festival het Java Jazz pakket samengesteld, een pakket waarin niet alleen twee retourvluchten zijn inbegrepen, maar ook kaartjes voor het gehele festival. En dit tegen een zeer scherpe prijs.

 

Muziekliefhebbers

Het Java Jazz Festival is de trots van Indonesië en beleeft dit jaar haar zevende editie. Het festival trekt muziekliefhebbers van over de hele wereld, die drie dagen lang genieten van de optredens van ruim 250 verschillende nationale en internationale artiesten. En hoewel jazz het thema is van dit festival, zijn ook andere muziekstijlen vertegenwoordigd, zoals soul, latin en pop. Dit jaar is er een veelbelovende line-up met grote namen als Santana, Jamie Lidell, George Benson, Rhoda Scott, Bob James en the New York Voices. Maar ook vele nationale artiesten treden op, zodat er als ware een grote mix aan stijlen en culturen ontstaat.

Java Jazz pakket

Veel bezoekers van het Java Jazz Festival willen niet alleen genieten van de muziek en de relaxte festivalsfeer, maar ook wat zien van het land. Daarom heeft Garuda Indonesia in het Java Jazz pakket niet alleen een retourticket Amsterdam-Jakarta opgenomen, maar ook een gratis binnenlandse vlucht – met de keuzemogelijkheid voor een gratis vlucht naar Bangkok, Kuala Lumpur of Singapore. Zo kan je het festival combineren met een prachtige rondreis door Indonesië en/of één van haar buurlanden. Uiteraard zijn naast de vluchten ook de kaartjes voor het Java Jazz Festival inbegrepen, zodat je niets hoeft te missen van het indrukwekkende muziekfestival. Het Java Jazz pakket is nog tot en met 28 februari 2011 te boeken tegen een voordelig last-minute tarief van € 745,- per persoon.

Ticket boeken naar Jazzfestival Java

Het ticket is helaas niet online te boeken maar alleen telefonisch op 020-3161939 of op info@garudaholidays.eu.
Let wel, dit is geen actie van het Verkeersbureau van Indonesie maar van Garuda Indonesie.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Indonesië

Comments are closed.