Verblijf exclusief skipas bij Het Frankrijk Huis

Verblijf exclusief skipas bij Het Frankrijk Huis

Betaal voor de skipas die bij je past: Dat is de boodschap van Het Frankrijk Huis, het Franse verkeersbureau, dit winterseizoen. Zij presenteert haar winteraanbod dan ook exclusief skipas. Een all in prijs met een door de reisorganisatie gekozen standaard skipas, hoeft namelijk niet altijd de beste keus te zijn voor de skibeleving die de klant wenst.

Flexibiliteit en diversiteit

Met de introductie van de chipcard is een waaier aan skipassen ontwikkeld door de skiliftmaatschappijen in Frankrijk. Deze passen zijn afgestemd op het aantal kilometers, op de gezinssamenstelling, op het skiniveau, op het gebruik per dag enzovoort. Reden voor Het Frankrijk Huis om inzichtelijk te maken welke passen er per skigebied mogelijk zijn. En uiteraard welke passen nog met voordeel kunnen worden bijgeboekt, zonder de noodzaak om voor een ieder dezelfde pas te reserveren.

Geld besparen met een juiste keuze

‘Vorig jaar verbleef ik met mijn familie in Les Carroz en had de skipas Grand Massif (250 km) gereserveerd, de enige skipas die reisorganisaties vooraf kunnen aanbieden. Ter plaatse bleek ik voor de kinderen die op les gingen te kunnen volstaan met een veel kleinere pas. Zelfs met een familiepas voor 2 volwassenen en 2 kinderen was ik voordeliger uit geweest. De conclusie dat je uiteindelijk meer geld bespaart door een juiste keuze te maken, deed ons besluiten om het skipasaanbod inzichtelijk te maken voor onze gasten. Dit alles onder het motto: zo betaal je vooraf nooit teveel voor wat je straks nodig hebt, aldus Josée Schouten, directeur van Het Frankrijk Huis. Een overzicht met alle skipassen is te vinden op www.frankrijk.nl/skipas. Op de skipassen die vooraf gereserveerd kunnen worden, wordt korting geboden tot maximaal 20%, mits gecombineerd met boeking van accommodatie bij Het Frankrijk Huis.

 

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Frankrijk

Comments are closed.