VVV Zuid-Limburg introduceert campagne ‘Alles Kids in Zuid-Limburg’

Het is weer vakantie! Traditioneel is dit een periode waarop ouders hun kinderen meenemen naar de leukste plekjes van de regio. Een dagje uit in het kinderrijk Zuid-Limburg betekent pret en plezier voor iedereen. Maar ook voor verjaardagsfeestjes, communiefeesten, schoolreisjes en andere kinderfeestjes is Zuid-Limburg in trek! VVV Zuid-Limburg vond dat het hoog tijd werd om aan het kinderaanbod in de regio een speciale campagne te wijden

Marketingcampagne

De populariteit van alles wat met kinderuitjes van doen heeft, stimuleerde VVV Zuid-Limburg om ‘de kinderbehoefte’ tot een nieuw marketingspeerpunt te benoemen en op een toegankelijke manier te presenteren aan gasten, maar ook aan inwoners. Immers, Zuid-Limburg heeft op het gebied van kinderattracties veel te bieden. Dit is de reden dat VVV Zuid-Limburg nu rondom dit thema een nieuwe marketingcampagne heeft ontwikkeld om dit sterker in de markt te zetten. Middels thematisering op de website, een digitale kinder-nieuwsbrief voor consumenten met allerlei leuke aanbiedingen en acties en een speciale kinderbrochure wordt hier dan ook invulling aan gegeven. Daarnaast worden aan dit thema de komende periode nog diverse marketingactiviteiten gekoppeld, onder meer internetacties en publicaties in diverse media.

Brochure ‘Alles Kids in Zuid-Limburg’

Een belangrijk onderdeel van de campagne is de gratis brochure ‘Alles kids in Zuid-Limburg’. Dit is een maar liefst 36 pagina’s tellende full colour uitgave waarin de lezer allerlei tips en weetjes over kinderattracties in Zuid-Limburg vindt. De eerste oplage bedraagt 5.000 stuks en is onmisbaar bij de organisatie van een kinderfeestje of schoolreisje in Zuid-Limburg. Er wordt in dit boekje een overzicht geboden van kinderfaciliteiten in de regio middels een eenvoudige hoofdstukindeling:

  • Ravotten onder ‘t zonnetje
  • Regenweer! ‘Spelen-weer’
  • Kinderfeestjes & Schoolreisjes
  • Voor bezige bijen en kleine professoren
  • Smikkelen & Smullen
  • Op avontuur in de natuur

Meer informatie

De brochure ‘Alles Kids in Zuid-Limburg’ is bij alle VVV kantoren in Zuid-Limburg te verkrijgen. Tevens zal het boekje via de aangesloten accommodaties in Zuid-Limburg verspreid worden en binnenkort ook verspreid worden bij scholen. Daarnaast is de brochure ook downloadbaar.

Comments are closed.