Dagje uit op de Veluwe

Dagje uit op de Veluwe

Het Veluws Bureau voor Toerisme geeft acht keer per jaar de VVV Recreatie- & Evenementenkrant uit. Deze krant staat boordevol toeristische informatie, evenementen en uitgaanstips en bevat een zeer complete VVV- evenementenagenda. Steeds meer vakantiegangers nemen hun laptop of smartphone mee naar hun vakantieadres. Deze toeristen kunnen nu eenvoudig op www.recreatiekrant.nl alle uitjes en evenementen in de omgeving raadplegen. Maar ook voor de bewoners van de Veluwe zelf is de website een uitkomst, omdat de site continu ververst wordt met nieuwe activiteiten, die soms niet in de krant gepubliceerd kunnen worden.

Recreatiekrant.nl

Recreatiekrant.nl, een co-productie met Koninklijke BDU Uitgeverij, bevat artikelen uit de papieren Veluwe VVV Recreatie & Evenementenkrant aangevuld met actuele persberichten en lezersbijdragen. Het is een platvorm voor de diverse activiteiten die de Veluwe te bieden heeft.

Twitter

Twitteraars, mensen die via hun mobiele telefoon informatie met elkaar delen, kunnen volger worden van de digitale recreatiekrant via twitter.com/RecreatieKrant. Zij ontvangen dan meerdere malen per dag een berichtje van nieuwe evenementen die op de Veluwe plaatsvinden.


Later dit jaar zal ook een mobiele applicatie gelanceerd worden, waarmee mensen die beschikken over een smartphone, zoals de iPhone, door de cameralens de omgeving kunnen bekijken en direct tal van gegevens erbij krijgen, zoals openingstijden, historische achtergrondinformatie, etc.

Meer informatie bij de VVV op de Veluwe

 

Comments are closed.