Brussels Airlines passagiers sparen Miles and More punten

Brussels Airlines passagiers sparen Miles and More punten

Brussels Airlines passagiers sparen vanaf nu Miles and More punten. Privilege, het getrouwheidsprogramma van Brussels Airlines, wordt volgende week vervangen door het Miles & More programma van de Lufthansa groep. Enkele honderdduizenden Privilege leden gaven hun akkoord voor de omschakeling en kunnen voortaan bij nog meer luchtvaartmaatschappijen vliegmijlen sparen en naar nog meer bestemmingen reizen.


De honderdduizenden leden van het Brussels Airlines Frequent Flyer Programma Privilege kregen in de loop van de voorbije zomer een persoonlijke uitnodiging om aan te sluiten bij Miles & More. Tezelfdertijd werden ze geïnformeerd dat Privilege ophoudt te bestaan. Na hun akkoord te hebben ontvangen, werden hun gespaarde vliegmijlen aan Miles & More overgedragen. Leden met een “Privilege Gold” of een “Platinum” status kregen respectievelijk een “Miles & More Frequent Traveller” en een “Miles & More Senator” status.

In de toekomst zal Brussels Airlines Miles & More vertegenwoordigen in België voor alle Belgische leden en partners. De nieuwe Miles & More betrouwheidskaarten werden begin oktober naar alle leden gestuurd. Met Miles & More als nieuw getrouwheidsprogramma zet Brussels Airlines een nieuwe,belangrijke stap met het oog op de toetreding tot Star Alliance. Deze toetreding is gepland op 9 december.

Miles & More, Europa’s grootste frequent flyer programma
Miles & More is het getrouwheidsprogramma van Lufthansa, SWISS, Adria Airways, Air Dolomiti, Austrian Airlines, Croatia Airlines, LOT Polish Airlines en Luxair. Vele gereputeerde hotelketens, autoverhuurders, touroperators en hotels zijn partner in het Miles & More programma. Miles & More telt wereldwijd ongeveer 18 miljoen leden en elke dag registreren zich 3.500 nieuwe Miles & More leden. Elke seconde wordt de kaart wel ergens ter wereld gebruikt.

Miles & More steun aan Belgische sporters
Tijdens een evenement in Brussel werden Brussels Airlines Miles & More getrouwheidskaarten uitgereikt aan talrijke Belgische atleten die zich voorbereiden op de Olympische Spelen van Londen. De atleten kregen Miles & More kaarten met vliegmijlen die hen toelaten om de volgende maanden in het kader van competitie- en kwalificatiewedstrijden naar talrijke Europese tornooien te vliegen. Het initiatief kwam tot stand met de medewerking van de Belgacom Memorial Van Damme.

Meer informatie op www.miles-and-more.be.

Comments are closed.