Grootste campervakantieaanbod ooit in Travelhome 2010 camperbrochure

Grootste campervakantieaanbod ooit in Travelhome 2010 camperbrochure

Met 122 camperophaalplaatsen wereldwijd is het campervakantieaanbod in de nieuwe 2010/2011 brochure van campervakantie reisorganisatie Travelhome groter dan ooit. De camperspecialist biedt volgend jaar individuele campervakanties aan in Amerika & Alaska, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika, Argentinië, Chili en Europa.
Een apart hoofdstuk is gewijd aan groepscamperreizen. De 2010/2011 Travelhome Reisbrochure – 220 pagina’s dik – wordt gratis toegestuurd: bel 040-211 39 38 of stuur een e-mail naar info@travelhome.nl. Ook via de website www.travelhome.nl kan de gids aangevraagd worden.

Verschillende type campers

wOp een wereldkaart ziet men door middel van rode stippen in een oogopslag waar men campers kan ophalen. Voor ieder land wordt per camperverhuurder een overzicht gegeven van plaatsen waar men de camper kan ophalen/inleveren. De verschillenden type campers worden middels foto’s  getoond. Tevens ziet men middels icoontjes voor hoeveel personen de camper geschikt is en welke faciliteiten in de campers aanwezig zijn.

Prijsofferte

De nieuwe gerestylde brochure is doorspekt met reisverhalen, persoonlijke ervaringen, praktische tips, interviews met specialisten, routesuggesties en tips voor als de kinderen meegaan. Alle reisbestemmingen worden kort en helder beschreven. Naast camperverhuur regelt Travelhome eveneens vluchten, hotelovernachtingen en autohuur. Op de sites www.travelhome.nl en www.camper.nl kan men een prijsofferte opvragen

Stopover pakketten

Een camperreis kan perfect gecombineerd worden met op de heen- of terugweg een verblijf van een of meerdere dagen in een stad. Voor Amerika zou dat bijvoorbeeld New York, Los Angeles of San Francisco kunnen zijn. Voor Australië en Nieuw-Zeeland bijvoorbeeld de steden Hong Kong, Kuala Lumpur en Singapore waardoor een intercontinentale campervakantie nog aantrekkelijker wordt.

Ook campers in Europa Ook voor een campervakantie dichter bij huis kan men bij Travelhome terecht. In Kroatië, Groot-Brittannië, Estland, Finland, Hongarije, Noorwegen, Zweden, Frankrijk en Corsica, Duitsland, Griekenland, IJsland, Italië, Litouwen, Portugal, Spanje en Nederland verhuurt Travelhome campers

Campervakantie is maatwerk

‘Een campervakantie is absoluut niet te vergelijken met bijvoorbeeld een weekje zonnen op de Canarische eilanden,’stelt directeur Perry van de Wiel. Het vereist een gedegen voorbereiding en maatwerk aanpak. Daarom organiseert Travelhome het hele jaar door informatiebijeenkomsten waar bezoekers in woord en beeld gedegen uitleg krijgt over alle aspecten van een campervakantie. Ook kan men een afspraak maken voor een gesprek op het kantoor van Travelhome. Voor een overzicht van alle infobijeenkomsten data en bestemmingen zie www.travelhome.nl.

Begeleide campergroepsreizen

Voor toeristen die liever in het gezelschap van andere camperaars vertoeven biedt Travelhome verscheidene groepsreizen aan in Zuid-Afrika en Zuidelijk Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika, Canada en IJsland. Data en dagprogramma’s op www.travelhome.nl.

Comments are closed.