Wizz Air opent morgen route naar Timisoara

Wizz Air breidt zijn netwerk vanuit Eindhoven Airport uit. De grootste lagekostencarrier van Centraal- en Oost-Europa vliegt op zaterdag 26 maart 2016 voor het eerst van Eindhoven naar het Roemeense Timisoara. Wizz Air kondigde inmiddels ook aan dat het op 22 september 2016 de route Eindhoven-Kaunas (Litouwen) zal openen.

Wizz Air

Wizz Air

Kaunas is al de derde bestemming dit jaar die Wizz Air vanuit Eindhoven aan zijn netwerk toevoegt. Vorige maand opende WIZZ de route Eindhoven-Lublin en morgen starten dus de vluchten naar Timisoara. Timisoara en Kaunas zijn respectievelijk de 18de en 19de bestemming die door Wizz Air vanuit Eindhoven worden aangeboden.

 

ZIE OOK: Eindhoven Airport realiseert 13% groei 1e halfjaar 2015

 

Naar Traian Vuia International, de luchthaven van Timisoara, wordt driemaal per week (op dinsdag, donderdag en zaterdag) gevlogen. De vluchten naar Kaunas zullen plaatsvinden op donderdag en zondag.

 

 

Wizz Air zet op de nieuwe routes Airbus A320’s in. Deze nieuwe, geluidsarme toestellen kunnen tot 180 passagiers vervoeren.

Met Kaunaus erbij biedt Wizz Air, vanuit drie Nederlandse luchthavens, in totaal 21 routes aan naar 10 landen.

Comments are closed.