Winkelen in Skåne

shopping-icoon-verkeersbureaus
De meeste shopping centra in Skåne zijn te vinden in Malmö, maar er zijn een aantal plakken in Helsingborg en Lund die je niet mag missen tijdens een bezoek aan Skåne. Hier vind je de lijst van de beste shopping centra in de regio Skåne.

Kv. Caroli

Dit is een pas gerenoveerd shopping centrum op loopafstand van Malmö Central Station. Het winkelcentrum biedt voor ieder wat wils. Zo zijn er kledingwinkels, restaurants, kappers, speelgoedwinkels, interieurwinkels, bloemenkraam en een grote supermarkt.

Winkelen in Skåne

Winkelen in Skåne

Entré

Shopping centrum Entré biedt vermaak voor de hele familie. Er is een variatie aan winkels te vinden van schoenen en sokken tot aan speelgoed en gadgets. Er is een food hall met keuze uit verschillende gerechten van over de hele wereld. Ook is er een bioscoop, bowlingbaan en een gym te vinden.

Emporia

Emporia is bekend door het grote aanbod winkels en hoge kwaliteit van service. Het winkelcentrum beslaat maar liefst 93,000 m² en biedt naast winkels ook genoeg vermaak op het gebied van eten, cultuur en entertainment. Op het dak vind je een uniek rooftop park. Er werken ongeveer 3.000 mensen in het shopping centrum die ongeveer 25.000 bezoekers per dag verwelkomen.

Mobilia

Met 115 winkels heeft Mobilia in Malmö veel te bieden voor de shop liefhebbers. Naast de winkels is er ook voldoende eetgelegenheid en kun je er gratis parkeren. Ook is het winkel centrum makkelijk te bereiken per auto en fiets.

Kerst shoppen in Skåne

Kerst shoppen in Skåne

Nova Lund

Nova Lund ligt in het het westen en is door de hele regio bekend als de plek voor nieuwe mode, inspiratie en kleding. De meeste winkels in het Nova Lund zijn kledingwinkels, maar om het winkelcentrum heen zijn ook andere type winkels te vinden.

 

Dit zijn de leukste plekken in Zweden

Je kunt deze Zweden tips, die niet op de site staan, nu gratis in je e-mail ontvangen. Ook doen we er een plattegrond bij van Zweden.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Triangeln

Triangeln telt 3 verdiepingen en hier vind je alles op het gebied van fashion en make-up. Maar je kunt hier ook terecht voor je interieur, speelgoed en witgoed. Welke winkel je ook bezoekt, je kunt altijd rekenen op een warm en professioneel welkom.

Väla Centrum

Väla Centrum in Helsingborg is een van de grootste winkel centra in Zweden. Het centrum is recent gerenoveerd en telt 180 winkels. Je vind hier de meeste grote mode ketens, maar ook kleine minder bekende boutiques.