Eten & Drinken in Helsingborg

eten-drinken-icoon-verkeersbureaus
Het gezellige Helsingborg kent talloze hippe restaurants en leuke terrassen. Geniet van een heerlijk hapje en drankje bij een van de hipste restaurants van de stad: Pålsjö Mat & Bar.

Pålsjö Mat & Bar

Bij Pålsjö Mat & Bar krijg je het ultieme strandgevoel compleet met uitzicht op vissershuisjes op de steiger en schommels in het zand. Zomers zit je heerlijk buiten op de veranda maar ook binnen is het goed toeven.

Buiten eten op de veranda

Buiten eten op de veranda

Het interieur is ‘beachy’ met veel wit en hout. Een grote bar en open keuken en een inloopkast met mooie wijnen geven de strandtent iets meer cachet. De sfeer is helemaal af met de zongebruinde bediening in afgestemde witte blouses.

Vers bereide asperges bij Pålsjö

Vers bereide asperges bij Pålsjö

Op de kaart staat uiteraard vis, maar ook een stukje vlees ontbreekt niet. De gerechten zijn eveneens aangepast aan de beach stijl, niet te ingewikkeld maar eenvoudig goed. Zo is er voor de kids ‘fish en chips’ en zijn de borden voor de volwassenen wel iets meer opgemaakt. Het is er druk dus reserveren is verplicht. De bediening is daardoor wat gehaast maar uiterst vriendelijk. Je wordt in ieder geval goed in de gaten gehouden. Ook spreekt de bediening goed Engels.

Restaurant Pålsjö

Restaurant Pålsjö

Met de ondergaande zon is het heerlijk vertoeven op het terras/veranda.

Genieten van het uitzicht op het terras van restaurant Pålsjö

Genieten van het uitzicht op het terras van restaurant Pålsjö

Uitgaan in Helsingborg

Om lekker te drinken, te loungen, te dansen, maar ook te eten is Helsing Mat & Bar de meest geschikte locatie van deze mooie stad.

 

Dit zijn de leukste plekken in Zweden

Je kunt deze Zweden tips, die niet op de site staan, nu gratis in je e-mail ontvangen. Ook doen we er een plattegrond bij van Zweden.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Helsing Mat & Bar

Helsing bar is de meest hippe uitgaansgelegenheid in de omgeving. Helsing Mat & bar hoort bij het mooie Helsing hotel aan het Stortorget plein en bevat diverse eet en drinkmogelijkheden. Zo heb je het café, het terras, een champagnebar en een lounge. Het gebouw deed in de vorige eeuw dienst als bank en veel van die authenticiteit is behouden gebleven in het interieur. Zo heeft het restaurant een prachtig hoog glazen plafond, een stijlvol zwart-wit geblokte stenen vloer en panelen langs de muren.

Helsing Bar

Helsing Bar

Het restaurant van Helsing bar

Het restaurant van Helsing bar

Kijk met een cocktail in de hand vanuit de bar of het terras naar de voorbijgangers en het prachtige uitzicht over het Stortorget plein. Boven kun je zowel lunchen als dineren in het ruime en luxe restaurant. In het weekend wordt om 16:00 de DJ op het terras geïnstalleerd om het publiek alvast op te warmen voor de avond. Want in het weekend biedt de 1.200 vierkante meter, ruimte aan dansend Helsingborg. Dan zijn de bartenders op en top gekleed en dansen er prachtige dames in weinig verhullende outfits op diverse podia in de ruimte. De rij voor de deur in het weekend geeft aan dat de jonge hippe Helsingborgers hier graag komen dansen. Houd er rekening mee dat je kleding gepast dient te zijn.