Vervoer in Benidorm

vervoer-icoon-verkeersbureausReizen naar Benidorm is eenvoudig. Het vliegveld ligt op 50km afstand en vanaf daar ben je met de bus, huurauto of taxi in een half uur in de stad.

Bus

Llorente Bus service verzorgt 18 verschillende buslijnen in Benidorm. In het winter seizoen rijden de bussen van 06:00 tot 22:30, in de lente rijden de bussen tot middernacht en in de zomer kun je zelfs na middernacht nog de bus pakken. De bussen worden goed onderhouden en bieden onderweg comfort en veiligheid.

Stap uit bij een van de 214 bushaltes in de stad. Het busnetwerk omvat de hele stad. Zo kun je makkelijk de buurten Levante, Poniente of het centrum bereiken. Ook de pretparken Aqualandia, Mundomar, Terra Mitica, Terra Natura en Aqua Natura zijn erg goed bereikbaar.

Neem een bus tour langs alle hoogtepunten

Neem een bustour langs alle hoogtepunten


Je hebt een brede keuze uit buskaartjes. Je kunt een enkel kaartje kopen of de speciale Tourist Card. Deze Tourist Card is verkrijgbaar voor 24 uur, 48 uur of zeven dagen. Voor ouderen en jonge reizigers gelden aantrekkelijke kortingen. Bijna alle bussen zijn toegankelijk voor gehandicapten.

Vliegen naar Benidorm

Vind voordelige vluchten naar Alicante luchthaven met Skyscanner

Vlieg naar Benidorm

Vlieg naar Benidorm

 

 

Met de auto

Tip van het Verkeersbureau: huur een auto voor je reis naar Benidorm op Alamo.nl

Boek een huurauto in Benidorm bij Alamo

Boek een huurauto in Benidorm op Alamo.nl

Fietsen: Bicidorm

Bicidorm is een fiets leen systeem waarmee je jezelf op een gezonde en efficiënte manier door de stad kunt bewegen. Het systeem is niet alleen bedoeld voor toeristen maar ook voor de lokale bevolking. De stad hoopt het autogebruik in de stad terug te brengen en meer mensen over te halen om op een duurzame manier te reizen.

Ontdek Beniform op de fiets

Ontdek Beniform op de fiets