Eten & Drinken in Benidorm

eten-drinken-icoon-verkeersbureausVerwen jezelf met buitengewone smaken. De rijke en gevarieerde keuken van Benidorm heeft de stad te danken aan invloeden van voorvaders en oude nederzettingen. Zij boden inspiratie voor de lokale specialiteiten.

Gastronomische hoogstandjes in Benidorm

Gastronomische hoogstandjes in Benidorm

Restaurants in Benidorm

Internationale keukens, culinaire tradities overgenomen van de arabieren, de erfenis van de scheepvaart handelaren en niet te vergeten de typische keuken van de vissers bieden een buitengewoon lijst van lekkere gerechten.

Probeer rode mul met pompoen rijst, een traditionele vis ovenschotel en rijst met anchovies en spinazie. Laat je verrassen door het lokale gerecht ‘’pebrot’’ en geniet van de zoete smaken van typische dessert als de gevulde ‘coca’ taartjes, zoete aardappel cake of San Blas cake.

In Benidorm weten ze wel wat lekker eten is!

In Benidorm weten ze wel wat lekker eten is!

Tapas eten in Benidorm

Achterin het oude centrum vind je een straat waar je de beste tapas restaurants vindt. Baan je door de drukte, bestel aan de bar je eten en 2 minuten later wordt het vers voor je neus geserveerd. En je servetje gooi je gewoon op de grond, geheel volgens traditie.
benidorm-tapas

Nachtleven in Benidorm

Benidorm is constant in beweging. De stad blijft zichzelf voortdurend transformeren en opnieuw uitvinden. Dit is precies wat het centrum van de stad zo levendig maakt. ’s Avonds heb je de keuze uit een gevarieerd aanbod van wel 160 barretjes en disco’s. Leef je uit op de Levante strand promenade, in het oude centrum, in de buurt rond Rincon de Loix of bezoek de grotere discotheken op de Nationale N322 weg, meer richting de buitenwijken van de stad.

De straten Gerona, Ibiza, Mallorca en Londen vormen samen het ‘Engelse district’. Hier kun je samen met een internationaal publiek tot in de vroege uurtjes genieten van de laatste hits, live muziek en verfrissende drankjes.

Geniet van een spectaculaire show in Benidorm Palace

Geniet van een spectaculaire show in Benidorm Palace


Bezoek een show van wereld klasse in het Benidorm Palace. Hier kun je twee uur lang genieten van performances van getalenteerde internationale dansers en artiesten. Je hebt de mogelijkheid om de indrukwekkende show te bekijken onder het genot van een smakelijk diner.