Trentino

In het noorden van Italië, tussen de Dolomieten en het Gardameer, vind je de Italiaanse regio Trentino.

 

Kijk hier of je een PCR test nodig hebt voor Italië

Door het opgeven van je e-mailadres zal onze collega Eva je binnen 5 minuten een e-mail sturen met meer informatie over de PCR of anti-geen test, die nog verplicht kan zijn is als je naar Italië wilt reizen.

 

In de e-mail vind je ook terug wat de kosten zijn van een test voor Italië. Ook geeft Eva jou het meest actuele reisadvies door van de Nederlandse Overheid en wat je moet doen als je al (gedeeltelijk) gevaccineerd bent.

 

 

Sport & Vrije tijd in Trentino

Windsurfen op het Gardameer

Je bent ongetwijfeld bekend met het Gardameer. Het Gardameer is prachtig vanaf de oever maar nog veel mooier vanaf het water. Het Gardameer is de ideale locatie om te gaan windsurfen. Pak je surfboard en surf met de typische wind van het Gardameer: de Ora. Heb je geen eigen surfspullen? Bij de verschillende windsurfscholen aan het meer kan je de benodigde materialen huren en lessen volgen.

Reizen naar Trentino

 

Dit zijn de leukste hotspots in Italië

Download nu een handige reisgids over Italië. Alleen vandaag gratis te downloaden! Extra tip: gebruik de reisgids ook offline op vakantie in Italië op je iPhone & iPad.

 

In de winter is het heerlijk vertoeven in Trentino

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Trentino

Trentino S.p.A. Trentino Marketing Company

Via Romagnosi, 11
38100 Trento
Italië
Telefoon: +39-04612-19500

Twitter: twitter.com/trentino

 

Neem contact op met Trentino S.p.A. Trentino Marketing Company

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!
  • Schrijf je vraag in het Engels.

Vraag een brochure aan over Trentino.