Overnachten in Lyon

overnachten-hotel-icoon-verkeersbureaus
Ben je er na een heerlijke dag sightseeing door Lyon aan toe om in de watten gelegd te worden? In Lyon zitten veel verschillende soorten hotels waar je heerlijk bijkomt van een dagje stad. Maar voor een echte bijzondere vernieuwende ervaring raadt de redactie je aan om te overnachten in het Mama Shelter Hotel!

Mama Shelter

Mama Shelter opende in maart 2013 haar deuren in Lyon, het is een van de hipste hotels van de stad, de stijl van het hotel kenmerkt zich door de kleurrijke design inrichting. In het hotel doet het jonge vlotte personeel er alles aan om jouw overnachting zo comfortabel mogelijk te maken en ze spreken dan ook perfect Engels. Je auto staat ‘s nachts veilig en kosteloos in de parkeergarage onder het hotel.

Alle kamers zijn uitgerust met een iMac, een Apple-computer en een masker van een bekend Disney figuur vormt de lampenkap. Op iedere kamer maak je gratis gebruik van WiFi en staat er een bureau waar je goed achter werkt. Ook aan je huid heeft Mama Shelter gedacht, in de badkamer vind je een flesje organische zeep die je als douchegel en als shampoo gebruikt.

Kleurrijke hotelkamer van Mama Shelter

Kleurrijke hotelkamer van Mama Shelter

iMac in de hotelkamer

iMac in de hotelkamer

Brasserie-Restaurant in het hotel

De befaamde zwembanden boven de bar in het hotel zorgen voor een kleurrijke beleving. Iedere ochtend staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar in het Brasserie-Restaurant en ‘s avonds geniet je er van typische Lyonese gerechten, een zeer uitgebreide wijnkaart of een heerlijke cocktail aan de bar. Door de open keuken word je als gast goed betrokken bij de bereiding van de maaltijden.

Trendy ontbijtzaal Mama Shelter in Lyon

Trendy ontbijtzaal