Overnachten in de Dordogne

Overnachten op de camping of in een hotel? In de Dordogne kan het allemaal. En er zijn voor de golfliefhebbers zelfs hotels op de golfbanen te vinden.

Camping Le Val de la Marquise

De terrasvormige camping in Campagne ligt op een grasweide en langs het terrein stroomt een beekje. Er is een verwarmd zwembad, een visvijver een een zandstrandje met een ligweide. En voor jonge kinderen is er een gezellige speelplaats. Als je geen zin hebt om je eigen tent, caravan of camper mee te nemen is het ook mogelijk om een stacaravan of een bungalow te huren. In de omgeving fiets en wandel je door de prachtige natuur. Op de camping is veel informatie over wandel- en fietstochten te vinden.

Camping Les Péneyrals

Deze familiecamping in Salignac ligt in een eikenbos tussen de heggen en vlinderstruiken. Geniet met het hele gezin van het grote zwemparadijs. Daarnaast zijn op de campingverschillende sportieve activiteiten te beoefen zoals voetbal en tennis. Wandel in de mooie natuur op en om de camping en geniet er van de heerlijke stilte.

Château des Vigiers

Voor de golfliefhebbers is Château des Vigiers een waar paradijs. Dit hotel ligt namelijk midden op de golfbaan van het Château. De kamers van dit hotel hebben een prachtige klassieke inrichting, daarnaast heeft het een goed restaurant en een mooie zaal waar in maart en december jazz concerten worden gegeven.

Voel je een kasteel heer of dame in dit hemelbed in Chateaux Vigier

Voel je een kasteel heer of dame in dit hemelbed in Chateaux Vigier

Romantisch in bad op pootjes

Romantisch in bad op pootjes

de trap in Vigiers

de trap in Vigiers

Uitzicht op de golfbaan vanaf het terras van hotel Vigier

Uitzicht op de golfbaan vanaf het terras van hotel Vigier

Domaine d’Essendiéras

Op dit ‘golfcomplex‘ zijn er voor de luxe vakantieganger een klein hotel met 5 kamers, meerdere grote Gîtes en 5 appartementen. Ga je tijdens je golfvakantie liever kamperen? Dan verblijf je op de mooie camping op het complex. Op deze camping is een speelplaats waar kinderen zich heerlijk vermaken.

Uitzicht vanaf je hotelkamer in Essendieras

Uitzicht vanaf je hotelkamer in Essendieras

Ontspannen nachten in de fijne bedden in Essendieras

Ontspannen nachten in de fijne bedden

Mercure Périgueux Centre hotel

Voor de stadsliefhebber is een verblijf in dit moderne hotel in het centrum van Périgueux een echte aanrader. Mooie middeleeuwse ruïnes en leuke winkels zijn op loopafstand. In het hotel geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet of een heerlijke maaltijd in het restaurant.

Hôtel De Bordeaux

Dit sfeervolle hotel ligt op loopafstand van het oude stadsdeel van Bergerac. Geniet van een heerlijk Frans ontbijt in de ontbijtzaal of in de mooie tuin van het hotel. Vlakbij het hotel zijn talloze gezellige restaurants en kleine winkeltjes te vinden. Om bij te komen van een sightseeing door de stad is er een mooi buitenzwembad met comfortabele lichtbedden.