Finland

Finse landschappen bestaan vooral uit water, bos en land. Maar het comfort van een modern leven is er nooit ver weg. Elke regio in Finland heeft zijn eigen karakter, van het wilde en schitterende Lapland tot de inspirerende meren in het oosten en de aantrekkelijke hoofdstad Helsinki.

Helsinki

De markt bij de haven van Helsinki

Helsinki toerisme informatie VVV Verkeersbureau Helsinki

Joensuu

In Jounsuu in Karelia in Finland ontsnap je aan de drukte van de grote stad en zul je geen grote toeristen massa’s tegenkomen. Je vindt er schitterende natuur en vriendelijke mensen die jou met open armen ontvangen voor lokale activiteiten.

Jyväskylä

Alles over Jyväskylä en de Jyväskylä regio in Finland. De Sauna Regio van de wereld zoals ze zichzelf noemen sinds 2015. Met 4 nationale parken, 3.700 meren waaronder het diepste en langste meer is Jyväskylä een interessante vakantie bestemming.

Rovaniemi

Ontdek betrouwbare toeristische tips van verkeersbureaus Rovaniemi.

Verkeersbureau Finland

Ontdek de VVV’s en verkeersbureaus in Finland

Reizen naar Finland

Finland is bekend als het land van de duizend meren maar het zijn er veel meer. Het grenst aan drie verschillende landen, In het oosten aan Rusland, in het westen aan Zweden en in het noorden aan Noorwegen. Finland heeft ruim 5 miljoen inwoners. In doorsnee is Finland maximaal 542 km breed en 1.157 kilometer lang en heeft een totale oppervlakte van 336.851 km². Ruim 70% van het land is bedekt met bos, 10% uit water. Finland heeft meer dan 60.000 meren en langs de kust liggen meer dan 20.000 eilandjes. Een derde van het land ligt ten noorden van de poolcirkel. Ben je op zoek naar een op maat gemaakte of kant en klare hotel-, bungalow- en kampeerhut-rondreis? Norge Reiser is gespecialiseerd in rondreizen van en in Finland en laat je de mooiste plekken van de Finse natuur en cultuur ervaren.

finland-Kiilopää-norge-reise

Vliegtickets naar Finland

Zowel KLM als Finnair vliegen naar de luchthaven Finland bij Helsinki. Op verkeersbureaus.info vindt u voordelige vliegtickets en vliegaanbiedingen naar Finland. Bekijk de ticket aanbiedingen!

Blijf op de hoogte van Finland

Blijf op de hoogte van Finland met onze onze inspirerende nieuwsbrief vol Finland en sauna tips!

Lapland prikkelt je zintuigen

Dat je zintuigen geweldig worden geprikkeld in Finland dat wist je waarschijnlijk al. Op puuropreis.nl lees je reizigersverslagen over Rovaniemi, de sauna cultuur en de Poolcirkel. En niet vergeten: de kerstman komt uit Fins Lapland!

5 Tips van het verkeersbureau van Finland

Om je verblijf in Finland goed te laten verlopen geeft het verkeersbureau je de volgende 5 tips

  • Op Booking.com vindt u voordelige en goede hotels
  • in Finland is de lokale valuta EUR. Omwissel bij het GWK is dus niet nodig
  • Reviews bekijken van reizigers? TripAdvisor vertelt je wat andere reizigers vinden van Finland.

Nog een laatste tip, vraag alvast een reisgids aan over Finland om in de vakantiestemming te komen!

Verkeersbureaus en VVV’s in Finland

Visit Finland

P.O. Box 625, Porkkalankatu 1
FI-00180 Helsinki
Finland
Telefoon: +358295058000


Twitter: twitter.com/OurFinland
YouTube: youtube.com/user/VisitFinland
Pinterest: pinterest.com/visitfinland/

 

Neem contact op met Visit Finland

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

Kaart van Finland