Dortmund

Dortmund in het Ruhrgebied is bij veel Nederlanders bekend door de grote kerstmarkt die elk jaar weer succesvol is. Maar wist je dat Dortmund ook een stad van bierbrouwerijen is en de thuisstad van voetclub Borussia Dortmund? Neem via VVV Dortmund contact op, telefonisch of via e-mail en ontvang toeristische tips voor Dortmund.

Activiteiten in Dortmund

In Dortmund kun je veel leuke activiteiten boeken. Een voorbeeld: Het Duitse Voetbal museum, een Segway tour door Dortmund en nog veel meer. Bekijk de tips hieronder.

 

 

Ontvang gratis een brochure per post over jouw Duitse vakantieregio

Je kunt nu gratis een Duitsland brochure aanvragen over jouw Duitse vakantieregio. De brochures worden per post opgestuurd. Dat betekent dat je met een paar dagen vakantievoorpret kunt hebben over bestemmingen in Duitsland zoals bijv. Nedersaksen, Baden-Württemberg, Beieren of Noordrijn-Westfalen. Kies jouw Duitse regio uit de lijst en vul je gegevens in om de brochure gratis te ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Dortmund

Dortmund Tourismus

Kampstraße 80
44137 Dortmund
Duitsland
Telefoon: +49231189990


Twitter: twitter.com/Ruhr_Tourismus
Facebook: facebook.com/RuhrTourismus
YouTube: youtube.com/user/RuhrTourismus
Instagram: instagram.com/RuhrTourismus

 

Neem contact op met Dortmund Tourismus

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

Kaart van Dortmund


logo-dortmund-verkeersbureau

 

Ontvang gratis leuke Duitsland activiteiten

Je kunt meer handige Duitsland tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Duitsland plattegrond bij.

 

"*" geeft vereiste velden aan