Shoppen in Hamburg

shopping-icoon-verkeersbureaus
Voor de beste sales, exclusieve boetiekjes en grote topmerken moet je in Hamburg zijn. De winkelstraten in de stad zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en hebben allemaal een eigen karakter. Voor exclusieve haute couture tot summer sales bij de H&M, er is voor ieder wat wils! Bekijk hier 3 tips om te winkelen in Hamburg.

hamburg-winkelen-boekwinkel

Winkelen in Hamburg

Winkelen in Hamburg

1. Europa Passage

Het grootste overdekte winkelcentrum van Hamburg is de Europa Passage. Op de 5 verdiepingen van het gebouw vind je alles wat je maar kunt wensen. Grote merken zoals Levis, Tommy Hilfiger en H&M zijn ruimschoots vertegenwoordigd, en ook kleinere exclusieve winkels kun je hier aandoen.

Adres: Ballindam 40, 20095 Hamburg, Duitsland
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 20:00.

2. Alsterarkaden

Voor de exclusievere merken als Gucci, Salvatore, Ferragamo en Louis Vuitton breng je een bezoek aan de Alsterarkaden aan de Alster rivier. Het gebouw met zijn prachtige witte bogen in Italiaanse stijl in combinatie met de ligging aan het water, doet het geheel denken aan een typische scène uit Venetië. Tip van onze redactie: ‘s avonds zijn de Alsterarkaden prachtig verlicht, neem je camera mee voor een mooie foto!

Adres: Alsterarkaden 21, 20354 Hamburg, Duitsland

Luxe shops in Hamburg

Luxe shops in Hamburg

 

Ontvang gratis leuke Duitsland activiteiten

Je kunt meer handige Duitsland tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Duitsland plattegrond bij.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

3. Colonnaden

Sightseeing en shoppen tegelijk, dat kan op de Colonnaden! De aaneenschakeling van prachtige gebouwen en zuilen loopt van de Jungfernstieg tot aan de Esplanade. Je vindt hier veel elegante boetiekjes, exclusieve designer winkels, en een aantal gezellige café’s en restaurants.

Adres: Colonnaden, 20354 Hamburg, Duitsland

Boekwinkel in Hamburg

Boekwinkel in Hamburg