Vervoer in Brussel

vervoer-icoon-verkeersbureausBrussel is een levendige stad, met veel bezienswaardigheden, leuke winkels en gezellige terrasjes en bovendien is Brussel makkelijk te bereiken. Ontdek het centrum van Europa!

Om in Brussel te komen kun je reizen met

  • Trein
  • Auto
  • Bus

In Brussel zijn goede openbaar vervoer voorzieningen zoals bus, metro en tram.

Tram in Brussel

Tram in Brussel

Met de trein naar Brussel

Reis per Thalys af naar het centrum van de ‘Europese Unie’. Vanuit Amsterdam, Schiphol of Rotterdam brengt de trein je binnen 2 uur naar hartje Brussel. Een reis met de Thalys is een luxe, de trein ademt door de bekleding en inrichting internationale allure uit.

Gemakken in de trein

Niet alleen aan de inrichting is veel zorg besteed, ook aan andere faciliteit is gedacht. Zo bestel je in het buffetrijtuig een hapje en een drankje. Reis je in comfort 1? Dan krijg je een maaltijd aan je stoel geserveerd en profiteer je van gratis WiFi.

Met de auto

Reis naar Brussel en huur een auto voor je verblijf op Alamo en rijd ontspannen door deze Europese stad.

Met het vliegtuig

Vlieg snel en voordelig vanuit Amsterdam naar Brussel Zaventem or Brussels Airport (BRU). Vind voordelige vluchten naar Brussel met TicketScanner. Vanaf Brussel Airport vlieg je de hele wereld over met Brussels Airlines. Vanaf Brussel Charleroi (CRL) vliegen vooral lowcost airlines zoals Ryanair en Volotea. Dit kan een goede keuze zijn als je in het zuiden van het land woont en voordelig naar een Europese bestemming wilt vliegen vanaf de regio Brussel.