België

Buurland België, een land waar je vaak doorheen gaat om naar je eindbestemming af te reizen. Maar België is zelf als vakantieland ook zeker aantrekkelijk! Verkeersbureaus.info wijst je de weg door veelzijdig België. Wallonië is het Frans-Duitstalige gedeelte en Vlaanderen het Vlaamse gedeelte.

Brussel

Bezoek Bourgondisch Brussel, de stad staat bekend om gastronomie, art-nouveau, Europese gebouwen en striphelden.

Vlaanderen

Niet te ver van huis maar toch écht op vakantie? Ga dan naar Vlaanderen! Dit noordelijke deel van België heeft een rijke geschiedenis, en dat is nog steeds te zien.

VVV Verkeersbureau Belgie

Ontdek de VVV’s en Verkeersbureaus in België

Wallonië

Wallonië is het Franstalige deel van België met steden Charleroi, Luik en Bergen. En de Ardennen liggen in Wallonië. Ontdek de toeristische tips.

Populaire steden in België

De hoofdstad Brussel en de havenstad Antwerpen zijn via de snelle treinverbinding Thalys goed bereikbaar en daarom populair als bestemming voor een weekendje weg of zelfs een dagje shoppen.
Gent en Leuven zijn steden met veel culturele bezienswaardigheden, historische panden en interessante musea. Gent staat daarnaast bekend om de Gentse zomerfeesten. Brugge is de hoofdstad van de Belgische chocolade en de Belgische stad van de romantiek. Bij de Belgische VVV kantoren ter plaatse en via Verkeersbureaus.info vindt u alle informatie over evenementen en feesten in de bruisende steden van België.

Inspirerende & betrouwbare informatie over vakantieland België

We hebben de 5 beste tips en inspiratie blogs over België voor jouw verzameld. Vul hieronder je e-mailadres in om de België tips te ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

(wordt automatisch ingevuld)

Populaire vakantie bestemmingen in België.

Niet alleen door deze tweedeling is België de moeite waard als vakantiebestemming, ook door de bos- en heuvelrijke omgeving. De Belgische Ardennen zijn al jaren populair voor een weekendje weg of actieve vakantie. De Kempen is eveneens een populair vakantiegebied vanwege de prachtige natuur. Via Verkeersbureaus.info, het Belgische verkeersbureau en de plaatselijke VVV kunt u de mooiste fiets- en wandelroutes aanschaffen.

Koop de fietskaart over Mechelen bij de VVV

Koop de fietskaart over Mechelen bij de VVV

Beleef bruisend België

Via Verkeersbureaus.info kunt u eenvoudig uw reis plannen, aanbevolen hotels reserveren en een huurauto reserveren. Bedenk alvast samen wat u tijdens je citytrip, weekendje weg of vakantie wilt bekijken of bezoeken. Verkeersbureaus.info zet alle actuele nieuwsberichten, evenementen en activiteiten voor u op een rij.

 

 

 

Bekijk de Verkeersbureaus en VVV in Belgie

 

Doe een zakelijke aanvraag voor een bijeenkomst, congres, incentive of evenement

Met onderstaand formulier kunnen bedrijven in contact komen met onze partners voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst, incentive, congres of evenement. Alleen MICE aanvragen worden in behandeling genomen. Consumenten gebruiken deze link.

    Ontvang elke werkdag om 16:00 het laatste nieuws over deze en 399 andere bestemmingen gratis in je mailbox.